Äiti aikoo antaa teininsä harrastaa seksiä kotonaan – näin perustelee: "Teinit löytävät tavan harrastaa seksiä niin paljon kuin haluavat"

Yhdysvaltalainen Alicia Stein kertoo Scary Mommy -sivustolla sallivansa teini-ikäisten lapsiensa harrastavan seksiä kattonsa alla.

Alicia Stein kertoo, että hänen äitinsä salli tyttärensä harrastaa poikaystävänsä kanssa seksiä kotonaan parin ollessa vasta teini-ikäisiä. Nyt kun Alician oma lapsi on teini-iän kynnyksellä, on nainen päättänyt seurata äitinsä jalanjälkiä.

– Aion tiedostaen antaa poikani harrastaa seksiä huoneessaan kattoni alla, Alicia kirjoittaa.

Aikuisena Alicia on nimittäin tajunnut, että hänen äitinsä suorasukainen ja avoin suhde seksiin on auttanut Aliciaa ymmärtämään omaa seksuaalisuuttaan. Lisäksi äiti piti huolen, että Alicia harrasti seksiä ehkäisyä unohtamatta.

– Omassa tapauksessani avoimesta suhtautumisesta seksiin oli valtavasti hyötyä kykyyni aloittaa seksi kypsällä ja vastuullisella tavalla.

Koti on turvallinen ympäristö seksin harrastamiselle

Alician äiti oli ensimmäinen, joka sai tietää 16-vuotiaan tyttärensä menettäneen neitsyytensä. Äiti auttoi tytärtään varaamaan ajan gynekologilta, ja he kävivät avointa keskustelua ehkäisystä.

Alician ystävien kokemukset ovat hyvin erilaisia. Monet heistä harrastivat seksiä salaa, epämääräisissä paikoissa, epäluotettavien ihmisten kanssa ja ilman ehkäisyä.

Alicia puolestaan tiesi, että voisi viedä poikaystävänsä kotiinsa, josta ehkäisyvälineitä löytyisi, eikä seksiä tarvinnut harrastaa paniikissa aktia salaten. Kaikki se auttoi nuorta ihmistä löytämään itsensä seksuaalisena olentona. Alician onneksi myös hänen poikaystävänsä vanhemmat suhtautuivat seksiin avoimesti, joten nuorellaparilla oli kaksi paikkaa, jossa harrastaa seksiä turvallisesti.

– Haluaisin mieluummin, että lapseni harrastavat seksiä kotonani, jossa se voi tapahtua turvallisesti ja siististi ja josta ehkäisyvälineitä löytyy.

Parempi olla tyhmä kotona kuin muualla

Alicia ei usko, että antamalla teinilleen luvan harrastaa seksiä talossaan, hän rohkaisisi lastaan harrastamaan enemmän seksiä kuin muutoin.

– Teinit löytävät tavan harrastaa seksiä niin paljon kuin haluavat riippumatta siitä, mitä heidän vanhempansa sanovat, Alicia kirjoittaa.

– Uskon todella, että sallimalla teinieni harrastaa seksiä kattoni alla, kannustan heitä turvallisempaan, rakastavampaan ja sitoutuneempaan seksiin. Jos sanon heille, että seksi on kiellettyä talossamme, kutsun heidät käytännössä johonkin hämärään ja epäturvalliseen paikkaan.

Vaikka teinit eivät käyttäytyisi seksiasioissa järkevästi, on Alician mielestä parempi olla tyhmä kotonaan kuin missään muualla.


Lähde: Scary Mommy

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja