"Aika pysähtyi jouluun": Koristeltu kuusi parvekkeella muistutti naapureita jouluaaton lapsimurhasta Arabianrannassa viime viikkoon asti – tragediasta toipuva perhe saa nyt uuden alun

0:18
Tässä talossa Arabianrannan henkirikos tapahtui – video on joulupäivältä 2018.

Helsinkiläislähiön joulurauha särkyi karmeimmalla tavalla jouluaaton iltana kun perheen vieraaksi tullut eno surmasi 7-vuotiaan sisarenpoikansa Arabianrannassa. Perheen surutyössä alkoi viime viikonloppuna uusi luku.

– Perhe sai avaimet uuteen kotiin ja muutti pois viime viikonloppuna, asunto on nyt tyhjä, yksi naapureista kertoo MTV Uutisille.

Naapuri ei tiedä tarkemmin, mihin perhe on muuttanut. He eivät ole yöpyneet kodissaan jouluaaton jälkeen, mutta uuden asunnon saamisessa kesti pari kuukautta.

Muuttoapuna oli naapureille pääasiassa tuntemattomia henkilöitä, mutta myös perheen isä on ollut järjestelemässä tavaroita. Kohtaamiset rapussa ja läheisessä ostoskeskuksessa ovat olleet hiljaisia.

– Perheenjäseneni ei jäänyt juttusilla, koska eivät ole ennenkään tervehtimistä enempää jutelleet. Eikä hän tiennyt mitä sanoa, naapuri jatkaa.

"Aina ohi mennessä tuli mieleen"

Asunto on nyt tyhjä, mutta vielä viime viikolla yksi yksityiskohta antoi surullisen muiston jouluaaton tapahtumista.

– Joulukuusi seisoi siitä asti parvekkeella koristeltuna. Siitä tuli aina ohi mennessä tämä mieleen.

– Aika pysähtyi jouluun.

Nyt surun tuo se, että joulukuusikin on viimein viety pois.

Eno otettiin teon jälkeen kiinni ja hän on tunnustanut teon. Surmaillan tapahtumista voi lukea tarkemmin täältä.

Arkinen aherrus palasi naapuruston elämään jo tammikuussa, mutta tapahtunut unohtuu tuskin koskaan.

– Kyllä tämä siellä alla on koko ajan (mielessä). Ja varmaan ensi jouluna kynttilät palavat taas, naapurustosta kommentoitiin tammikuun alussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja