Mainos

Äidit imettävät yhteistä vauvaansa vuorotellen – vaati työtä saada maidontuotanto käyntiin

Monet eivät tiedä, että äiti voi tuottaa maitoa synnyttämättä lasta. Claire ja Steph imettävät vauvaa yhdessä, kertoo Kidspot-sivusto. 

Clairella, 29 ja Stephillä, 26, on tyttövauva. Lapsi saa kummaltakin äidiltään runsaasti rakkautta – ja aterioita! Claire ja Steph imettävät vauvaa yhdessä, kertoo Kidspot-sivusto. Pari on ollut yhdessä viisi vuotta.

Monet eivät tiedä, että äiti voi tuottaa maitoa synnyttämättä lasta. Steph oli lukenut aiemmin yhteisimetyksestä, ja halusi kokeilla sitä käytännössä. 

Claire synnytti parin pienen tyttären. Omaksi yllätyksekseen Steph onnistui saamaan oman äidinmaidontuotantonsa käyntiin stimuloimalla rintaa asiantuntijan neuvoja noudattamalla – ilman lääkkeitä tai rintamaitopumppua. 

– Stimulointi yhdistettynä siihen, että hän oli lähelläni raskauden aikana oli tarpeeksi, jotta äitien kokema hormonaalinen reaktio käynnistyi, Claire kuvaa.

Maidontuotannon käynnistäminen vei kuitenkin kuukausia. Steph sai myöhemmin äideille annettavaa lääkettä, joka voi helpottaa imetystä. Nyt hän auttaa ruokkimaan parin kuusiviikkoista tytärtä, jotta Claire saa levätä välillä.

– Hän tekee kaksi syöttöä päivässä, yhden aamulla ennen töitä, jotta voin nukkua hieman enemmän, ja yhden illalla, Claire kuvaa.

0:55

Lähde: Kspot.com.au

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.