Mainos

Äidin tölväisy heijastinliivistä pojalleen poiki somekampanjan: Nyt on siistii olla nolo!

Orimattilalaisnaisen Facebook-päivitys on laajentunut suureksi heijastinkampanjaksi.

Siiri Saarelainen oli viikko sitten perjantaina lenkittämässä koiriaan, kun hän kohtasi äitinsä kanssa liikkeellä olleen pienen pojan. Poika oli ihmetellyt ensin koiran vilkkuvaa heijastinpantaa ja sen kysynyt, mikä Saarelaisen heijastinliivi on.

– Vastasin, että minulla on taikaviitta, että autot näkevät minut vaikka pilkkopimeässä. Poika oli tosi innostunut ja oikein kiljaisi äidilleen haluavansa samanlaisen, Saarelainen kertoo MTV Uutisille.

Äidin reaktio lapsen pyyntöön oli kuitenkin nuiva – hän totesi, ettei liiviä hankita, sillä se on nolo.

– Jähmetyin niille sijoilleni, enkä pystynyt siitä tilanteessa enää sanomaan mitään. Äiti ja poika jatkoivat matkaansa ja tapaus jäi mieleeni tosi vahvasti. Tulin kotiin ja puin asiaa miehen kanssa ja tokaisin, että hitto sentään, minua ärsyttää niin paljon, että kirjoitan Facebookiin.

Saarelaisen päivitys lähti yllättäen leviämään Facebookissa ja hänen herättyään lauantaiaamuna, oli päivitystä jaettu jo lähes 10 000 kertaa. Tämä ajoi Saarelaisen perustamaan samana iltana Taikaviitta – siistii olla nolo -ryhmän Facebookiin.

Kampanjaan on innostunut tänään mukaan myös poliiseja. 

Orimattilan kaupunki mukaan kampanjaan?

Ryhmän suosio yllätti Saarelaisen – mukaan kampaajaan on lähtenyt muun muassa paikallinen yritys, joka on painattanut heijastinliivejä taikaviitta-tekstillä. Liivejä on myyty Orimattilan K-supermarketissa.

– En olisi ikinä uskonut, että päivityksestä tulee jotain näin suurta ja mahtavaa. Se oli minulle henkilökohtainen asia, kun olen aina käyttänyt heijastimia ja se on minulle tosi tärkeä juttu. En olisi uskonut, että siitä tulee näin iso juttu, mutta olen tosi tyytyväinen, että yrityksiä on lähtenyt tosi hyvin mukaan, Saarela kertoo.

Saarelan mukaan kampanjan tulevaisuudesta ei ole vielä tarkkoja suunnitelmia, mutta hän suostuu kuitenkin valottamaan mahdollisia tulevia tapahtumia.

– Pikkuhiljaa koetetaan ensi viikon aikana saada kasaan jotakin vähän suurempaa. Orimattilan kaupunki on ilmoittanut haluavansa tehdä yhteistyötä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.