Mainos

Yksivuotislahjaksi saatu potkuauto katosi rappukäytävästä – surullinen yksinhuoltaja äiti harmittelee: "Kyllä siinä itku tuli"

Yksinhuoltajaäiti Mari Timosta, 38, odotti maanantaina ikävä yllätys, kun hänen yksivuotiaan Mio-poikansa potkuauto oli hävinnyt kodin rappukäytävästä. Asia sai kuitenkin iloisemman käänteen tänään, kun pojalle toimitettiin uusi potkuauto.

Timonen oli maanantaina lähdössä ulos kahden pienimmän lapsensa, Mion ja Einan kanssa. Päivän ulkoilu ei ehtinyt kunnolla edes alkaa, kun perheen ilo jo vaihtui harmitukseen.

– Ensiksi otti kovasti pannuun, kun huomasin, että se potkuauto oli kadonnut. Mutta sitten kyllä pääsi itku. Kyllä se oli minulle jotenkin iso juttu, Mari muistelee surullisena viikon alkua.

Potkuauton merkki sisälsi symboliikkaa, sillä niin kuin potkuauto, Marin ensimmäinen autokin oli Audi.

– Mio kun jää nyt sitten varmaan viimeiseksi lapseksi ja kun sain hänelle tuon potkuauton tuotua, niin se oli jotenkin iso juttu itselleni.

Tuohtunut Mari kuulutteli kadonnutta potkuautoa Facebookissa Espoon puskaradio -ryhmässä.

– Luulin, että minua oltaisiin vain syytelty siitä, että itsepä jätin sen potkuauton rappukäytävään, mutta päinvastoin. Siellä otettiin osaa ja harmiteltiin.
Ihmiset reagoivat siihen saman tien ja olivat kovin surullisia puolestamme, yllättynyt Mari kertoo MTV Uutisille.

Facebookin avulla uusi potkuauto

Päivitys sai paljon julkisuutta ja apua löytyi. Tänään Mari sai laittaa iloisemman päivityksen Facebookiin, kun espoolainen autokauppa halusi auttaa pientä miestä lahjoittamalla hänelle uuden menopelin. 

– Uuden Audin omistajan on helppo hymyillä auringon kanssa kilpaa. Ihmisten hyväsydämisyys yllätti meidät täysin ja tarina sai harmituksesta huolimatta onnellisen lopun, Mari kirjoitti uudessa päivityksessään.

– En ollut osannut odottaa sellaista vilpitöntä auttamisen halua, mitä päivitys sai aikaan. Nyt saatiin vielä sitten tällainen vähän päivitetympi versio. Siinä on valot ja kaikki, Mari naurahtaa.

Vanha potkuauto on silti edelleen kadoksissa ja Timonen toivoisi sen löytyvän tunnearvon takia.

– Kyllä se vähän jäi kaivelemaan. Liekö joku saanut vaan jonkin päähänpiston ja vienyt sen mukanaan. Mutta paras vaihtoehto olisi, jos se olisi sitten edes jollakin toisella lapsella, että se pääsisi edes käyttöön.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja