Mainos

Äidin koskettava teko: Pelasti vauvansa tulipalosta vain hetki ennen kuolemaansa

Äidin viimeinen teko pelasti hänen 12 päivän ikäisen tyttövauvansa hengen.

Amerikkalainen Shelby Carter menehtyi tulipalossa. Carterin viimeinen teko oli kuitenkin täydellinen osoitus äidinrakkaudesta. Vaikkei nainen voinutkaan pelastaa itseään, hän pelasti pienen tyttövauvansa.

Viimeisinä hetkinään tajuissaan Carter kiinnitti 12 päivän ikäisen Keana-tyttärensä auton turvaistuimeen ja heitti istuimen tyttö kyydissään ulos ikkunasta. Äidin nopea ajattelu pelasti alle kahden viikon ikäisen vauvan hengen.

Tulipaloa edellisenä päivänä 21 vuotta täyttänyt Carter ehti soittaa palokunnan hätiin, rikkoa toisen kerroksen ikkunan kotitalostaan, ja heittää vauvansa ulos turvaistuimessa roskakasan päälle. Kotona ei ollut muita palon sattuessa. Siitä ei ole tietoa, miksei Carter itse hypännyt vauvansa perässä ikkunasta.

– Shelbyn epäitsekäs sankariteko todistaa, että äidin rakkaus lastaan kohtaan on loputonta, totesi Jacob Plumer Wyoming-Speerin palolaitokselta.

Myös ystävät kuvailevat Carteria ystävälliseksi, epäitsekkääksi ja sydämelliseksi. Sankariteko ei tullut yllätyksenä tuoreen äidin tunteneille.

Keana-vauva vietiin läheiseen sairaalaan, josta hän pääsi pois sukulaistensa huomaan. Keanan isä, Carterin sulhanen, DeShawn Davis on nyt yksinhuoltajaisä.

– Hän ei halua päästää häntä (vauvaa) pois silmistään pitkäksi aikaa. Hän on hyvin huolehtiva, rakastava isä, joka ajattelee Keanaa ennen kuin tekee mitään päätöksiä, Carterin eno Jesse Hardy kertoi Today-sivustolle.

Lähde: Today, Redbook

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.