Mainos

Äidin kauhunhetket Vantaalla: Lasten isä tunki asuntoon ja potkaisi 13-vuotiasta poikaa päähän niin, että tämä alkoi oksennella – pieksi myös omaa vauvaansa pidellyttä naista

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus on tuominnut vuonna 1977 syntyneen miehen 13-vuotiaan pojan sekä tämän äidin pahoinpitelystä. Mies oli tunkenut yllättäen naisen asuntoon ja pahoinpidellyt tämän poikaa sekä naista itseään.

Väkivallanteot tapahtuivat Vantaalla vuonna 2017. Mies oli syyskuisena torstaina mennyt yllättäen naisen kotiin päihtyneenä. Naisella ja miehellä oli kaksi yhteistä lasta, mutta kaksikko asui erillään.

Asunnolla mies oli kimpaantunut naisen 13-vuotiaan pojan sekä oman, nuoremman lapsensa välisestä kinastelusta niin, että oli lyönyt 13-vuotiasta avokämmenellä päähän. 13-vuotias ei ole miehen lapsi.

Hakkasi myös naista

Nainen oli hätistänyt miehen pois asunnolta ja soittanut hätäkeskukseen.

Mies oli kuitenkin joitain tunteja myöhemmin palannut, mennyt 13-vuotiaan huoneeseen ja potkaissut peiton alla sängyssä maannutta poikaa päähän. Isku oli ilmeisen voimakas, sillä poika yski ja oksenteli sen jälkeen.

Kun nainen oli tullut tilanteeseen, mies oli lyönyt häntäkin kahdesti päähän. Tämän jälkeen mies oli lähtenyt asunnolta ja lyönyt mennessään naista vielä kerran.

Naisen sylissä oli lyöntien aikana tämän ja miehen yhteinen, vuoden ikäinen lapsi.

Mies ei kuitenkaan ennättänyt karkuun, sillä paikalle saapui poliisi. Mies otettiin kiinni.

Mies kiisti kaiken

Oikeudessa mies kiisti kaikki lyönnit ja syytteet. Oikeuden mukaan tapahtumista ei kuitenkaan jäänyt epäselvyyttä. Mies tuomittiin kahdesta pahoinpitelystä. Lisäksi mies sai tuomion haitanteosta virkamiehelle, sillä hän oli vastustellut kiinniottoa.

Rangaistukseksi mies määrättiin 10 päivän mittaiseen vankeuteen, joka pannaan käytäntöön valvontarangaistuksena.

Oikeuden mukaan miehellä oli aiempia merkintöjä rikosrekisterissä. Rangaistusta alentavana otettiinkin huomioon kaksi miehelle aiemmin langetettua tuomiota.

Tuomio on lainvoimainen.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja