Ahdistaako kuntosalilla käyminen? Michelle julkaisi rohkaisevan kuvan: "Jos joku tuijottaa, tuijota takaisin"

0:25

Michelle Elman jakoi kuvan itsestään rakkaan harrastuksensa parissa muistuttaakseen, että liikunnan ilo kuuluu kaikenkokoisille ja -näköisille ihmisille.

Videolta voit tarkistaa, oletko bikinikunnossa!

Michelle Elman julkaisi Twitterissä rohkaisevan kuvan kaikille niille ihmisille, jotka pelkäävät, että muut tuijottavat heitä liikuntasuorituksen aikana. Elman tuli tunnetuksi bikinikuvastaan vuonna 2014; hänen kehossaan on suuria arpia, jotka hän on saanut 15 leikkausoperaation vuoksi.

"Liikkumisessa ei ole kyse tuloksista"

Jakamassaan rohkaisevassa kuvassa Elman on käynyt juoksemassa ensimmäistä kertaa vuosiin. Hän lopetti juoksemisen, koska lääkärin ainoa neuvo sen aiheuttamiin jalkaongelmiin oli laihduttaminen, eikä syömishäiriöistä toipunut Elman halunnut noudattaa ohjetta.

– Liikkumisessa ei ole kyse tuloksista, Elman muistuttaa kuvansa ohessa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä

"On jo aika hyväksyä, että röllykkämaha on normaali asia!"

Wendy muistuttaa, ettei vatsa välttämättä palaudu raskaudesta koskaan.

– Kaikilla kehoilla on oikeus nauttia liikunnasta. Sinulla on yhtä suuri oikeus olla kuntosalilla kuin kellä tahansa muullakin. Jos joku tuijottaa, tuijota takaisin.

"Kuntosali on usein täynnä häpeää"

Elmanin mukaan kuntosalit ovat ihmisille harvoin kehopositiivisia paikkoja – valitettavasti. Hän itse käy kuntosalilla ja kokee siellä toisinaan epäasiallista kommentointia.

– Kuntosali on usein täynnä häpeää, Elman sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja