Mainos

Kuntosalilla otettua kuvaa on ihmetelty jo yli miljoona kertaa – huomaatko, miksi?

Kuntosalilla räpsäistyssä kuvassa ei ensisilmäyksellä ole välttämättä mitään hassua, mutta hupsu yksityiskohta on herättänyt hilpeyttä netissä.

Reddit-käyttäjä PonchoHungin julkaisema kuva on herättänyt hilpeyttä. Kuvaa on katsottu Imgur-kuvapalvelussa jo yli miljoona kertaa viimeisten viiden päivän aikana.

Huomaatko, mitä erikoista kuvassa on?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuvassa ei ensisilmäyksellä ole välttämättä mitään erikoista, mutta kuvan saateteksti kertoo kaiken oleellisen: "Kuntosalini myyntiautomaatti myy vettä aivan ilmaisen veden vieressä."

Kieltämättä vesipulloja myyvä automaatti on sijainniltaan erikoisessa paikassa. Reddit-käyttäjien kesken kuva herättikin runsaasti keskustelua. Puolustajia automaatin sijoittelulle kuitenkin riitti. Jotkut totesivat ostavansa vetensä mieluummin pullotettuna saadakseen taatusti puhdasta. Toiset puolestaan sanoivat ostavansa vesipullon, jotta treeniä ei tarvitsisi keskeyttää siksi, että jano yllättää.

– Pullovesi ei oikeastaan ole veden myymistä, se on pullon myymistä. Tässä tapauksessa mahdollisuus pitää sitä lähellä ja juoda tarvittaessa kesken treenin sen sijaan, että lopettaisi sen, mitä oli tekemässä ja kävelisi juomasuihkulle joka kerta. Tämä ei ehkä ole arvokas asia kaikille, mutta jotkut ovat valmiita maksamaan siitä, totesi Reddit-käyttäjä onelasttimeoh.

– Jos unohdat vesipullosi, voit ostaa sellaisen tuolta, ja kun olet juonut sen tyhjäksi, voit täyttää sen juomasuihkussa. Sitä kutsun rajoittamattomiksi täytöiksi, totesi puolestaan käyttäjä Stef-fa-fa.

Lähde: Reddit

***

1:19

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja