Adriana, 12, lähti hakemaan McDonald’sista ruokaa koiransa kanssa ja ammuttiin kuoliaaksi – vanhemmat pyytävät nyt apua lapsensa tappajan löytämiseksi Ruotsissa

7:47
Katso myös videoraportti: Ovatko Ruotsin väkivaltaisuudet lähteneet käsistä?

Siitä on kulunut kuukausi, kun 12-vuotiaan tytön elämä päättyi väkivaltaisesti Ruotsin Botkyrkassa. Koiransa kanssa kävelemässä ollut Adriana joutui epäonnekseen keskelle ammuskelua, ja häneen osunut harhaluoti oli kohtalokas.

Adriana kuoli elokuun toinen päivä Tukholman lähellä sijaitsevan Botkyrkan McDonald'sin luona, eikä luodin Adrianaan ampunutta syyllistä tiedetä.

Lapsensa menettäneet vanhemmat ovat nyt astuneet esiin ja pyytäneet tiedotusvälineiden kautta apua oikeuden saamiseksi tyttärelleen. TV3:n Efterlyst -ohjelma ja iltapäivälehti Aftonbladet julkaisivat Adrianan kuvan ja nimen eilen Ruotsissa.

– Tämä on murha, joka on vuoden kiireellisin ratkaistava rikos Ruotsin poliisille, painottaa perheen asianajaja Thomas Bodström Efterlystille.

Adriana oli lähdenyt kohtalokkaana iltana koiransa kanssa kävellen hakemaan ruokaa McDonaldsista. Hän joutui epäonnekseen keskelle ammuskelua ja kuoli harhaluotiin McDonald'sin ja huoltoaseman välisellä parkkipaikalla.

Tuli avattiin valkoisesta farmariautosta

Paikalla olleesta valkoisesta farmariautosta avattiin tuli useamman ampujan toimesta. Adriana ei ollut poliisin mukaan ammuskelun kohde.

Aftonbladetin lähteen mukaan poliisi epäilee, että ammuskelu liittyisi rikollisjengeihin.

Perheen asianajaja vaatii, että asiasta jotain tietävät kertoisivat tietonsa poliisille.

– Tämä murha menee kaiken yläpuolelle, Bodström sanoi Aftonbladetille.

Hän on kuitenkin toiveikas, että teko selviää.

– Poliisi työskentelee tapauksen kimpussa täyspäiväisesti. Tiedän, että tämä on korkealla prioriteettilistalla. Mutta kiinniottoon tarvitaan kunnollisia todisteita. Se voi kestää päiviä, viikkoja tai vuoden, eikä tämä rikos vanhene koskaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja