Adelen lapsi voitti oikeustaistelun paparazzeja vastaan

Laulaja Adele ei hyväksynyt, että hänen pienokaisestaan otettiin kuvia perheen vapaa-ajalla.

Laulaja Adelen pieni poika on voittanut oikeustaistelun paparazzeja vastaan. Adele haastoi Englantilaisen kuvapalvelun oikeuteen, kun he olivat kuvanneet ja myyneet eteenpäin pojan kuvia. Adelea ja hänen syksyllä kaksi vuotta täyttävää poikaansa oli kuvattu perheen vapaa-ajalla.

– Adele hyväksyy sen, että hänen elämänsä on julkista. Hän ei kuitenkaan halua, että Angelosta tulee ”julkista omaisuutta”, laulajan lakimies Jenny Afia kommentoi The Associated Press -uutistoimistolle.

Kuvat oli otettu kesällä ja marraskuussa 2013. Kuvissa Angelo nähtiin muun muassa ensimmäisellä retkellään perheensä kanssa sekä matkalla ensimmäistä kertaa päiväkotiin.

– On surullista, että niin monet pojan yksityisistä ja merkittävistä elämän virstanpylväistä kuvattiin ja kuvat julkaistiin maailmanlaajuisesti perheen toiveita kunnioittamatta.

Kuvatoimisto päätti sovitella asian, eivätkä he aio enää käyttää kyseisiä kuvia. Korvaussumman he maksavat Angelon nimissä olevaan rahastoon. Korvaussumman suuruutta ei ole kerrottu, mutta sen kuvaillaan olevan viisinumeroinen.

Adelen lakimies vakuuttaa, että he aikovat jatkossakin vahtia, että Angelon yksityisyyttä kunnioitetaan toivotulla tavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat