Adele on saanut julkaista vain yhden kuvan omalle Instagram-tililleen – "He ottivat salasanani pois minulta"

Adelea ei päästetty enää omalle Instagram-tililleen tämän julkaistua vain yhden, ilmeisesti kyseenalaisen kuvan.

Adelen Instagram-tilille ilmestyy julkaisuja tasaiseen tahtiin, mutta laulaja itse ei ole niiden takana. Tähden tiimi on nimittäin päättänyt, ettei hänelle voi luottaa oman tilinsä salasanaa, kertoo Consequence Sound -sivusto.

Laulaja avautui asiasta meikkitaitelija Nikkie de Jagerin  NikkieTutorials -videolla, jossa osoitettiin myös meikkien voimaa meikkaamalla Adelelta ainoastaan toinen puoli tämän kasvoista.

"He olivat huolissaan siitä, mitä tekisin"

Adele paljastaa että tämän tiimi oli koronapandemian aikana vuonna 2020 päättänyt antaa laulajalle salasanan, mitä hänelle ei oltu koskaan aikaisemmin suotu.

– He olivat huolissaan siitä mitä tekisin, jos olisin humalassa tai ärsyyntynyt. Ei niinkään että vastaisin kenellekään, enemmänkin sitä, että jakaisin yleisiä ajatuksiani. Sitten julkaisin yhden kuvan, jonka monet tietävätkin. Se on ainoa kuva, jonka olen itsestäni julkaissut. Ja sitten he ottivat salasanani taas pois minulta, Adele kertoo.

Adele ei varsinaisesti kertonut videolla, minkä kuvan julkaisu sai laulajan tiimin pyörtämään päätöksensä tämän Instagram-tilin käytöstä. Ajankohdan perusteella kyseessä voisi kuitenkin olla kuva, jossa Adele on pukeutunut Jamaikan lipun värisiin bikineihin ja tähden tukka on laitettu perinteisille afrikkalaisille "bantu solmuille".

Asuvalinnasta nousi elokuussa 2020 melkoinen Twitter-kohu, mikä voisi selittää sitä, että Adelen tiimi olisi päättänyt, että ehkä on parempi, ettei laulajalla ole tunnuksia omille sosiaalisen median tileilleen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Adele ihastutti hiljattain Instagram-seuraajiaan live-vedolla, mutta kerta jää todennäköisesti viimeiseksi, sillä laulajalla ei ollut omien sanojensa mukaan aavistustakaan siitä, mitä oli tekemässä.

– Nautin siitä sen aikaa kun tein sitä, mutta sitten ystäväni kysyivät jälkikäteen, että olenko kunnossa ja kertoivat minulle mitä minun olisi pitänyt tehdä ja miltä minun olisi pitänyt näyttää.. Rehellisesti sanottuna, se oli meemien arvoinen suoritus, Adele toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja