Aaron Carterin poika täytti vuoden – lapsen äiti jakoi koskettavan videon

Backstreet Boys kunnioitti Aaron Carterin poismenoa 2:20
Backstreet Boys kunnioitti Aaron Carterin poismenoa keikallaan Lontoossa marraskuussa.

Edesmenneen poplaulaja Aaron Carterin poika Prince vietti ensimmäistä syntymäpäiväänsä.

Edesmenneen poplaulaja Aaron Carterin, 34, poika Prince täytti vuoden 22. marraskuuta. Pojan äiti ja Carterin on-off-puoliso Melanie Martin, 30, jakoi Carterista ja Princestä koskettavan videon Instagramiin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Hyvää syntymäpäivää poikavauvalleni Prince Lyric Carterille. Tämä päivä tulee olemaan minulle raskas, mutta tiedän, että isäsi soittaa syntymäpäivälauluja sinulle taivaassa. Rakastan sinua poikavauvani, Martin kirjoitti englanniksi.

Martin jakoi Instagramin tarinat-osiossa hetkiä Princen juhlista, joita vietettiin Chuck E. Cheese -ravintolassa. Princen kakku oli hämähäkkimiesteemainen, ja kakun päällä oli kuva isästä ja pojasta.

Melanie Martin on muistellut Aaron Carteria Instagramissa useasti tämän kuoleman jälkeen muun muassa alla olevalla kuvalla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kun Prince syntyi marraskuussa 2021, Martin ja Carter olivat viikkoa ennen eronneet. He palasivat kuitenkin yhteen, mutta erosivat jälleen helmikuussa 2022. Carter meni vieroitukseen 2021 ja menetti väliaikaisesti Princen huoltajuuden.

Carter löydettiin hukkuneena kylpyammeeseen kotonaan Lancasterissa, Kaliforniassa, 5. marraskuuta. Hän ei ollut tehnyt testamenttia, joten Prince todennäköisesti perii isänsä omaisuuden.

Carterin isoveli on Backstreet Boys -yhtyeestä tunnettu laulaja Nick Carter.

Lähde: Page Six



Lue myös:

    Uusimmat