Aaron Carter oli aloittamassa uutta lukua elämässään vain viikkoa ennen kuolemaansa: "Tämä vuosi on ollut raju"

Backstreet Boys kunnioitti Aaron Carterin poismenoa 2:20
Backstreet Boys kunnioitti Aaron Carterin muistoa keikallaan Lontoossa 6. marraskuuta – koko viisikko murtui kyyneliin.

Poplaulaja Aaron Carter suunnitteli uutta alkua vain hetkeä ennen kuolemaansa.

PoplaulajaAaron Carter  oli aloittamassa uutta lukua elämässään itseään ja perhettään varten vain viikkoa ennen kuolemaansa myymällä kotiaan Lancasterissa, Kaliforniassa. Carter löydettiin hukkuneena ammeeseen Lancasterin kotoaan 5. marraskuuta.

– Myyn toista kotiani. Kiinteistö on ollut todella hyvä minulle. Olen valmis uuteen lukuun kolmannessa kodissani, jossa suunnittelen tekeväni kauniin elämän perheelleni. Tämä vuosi on ollut todella raju, mutta olen oppinut paljon. Kiitos kaikille tuesta, Carter kirjoitti englanniksi Twitteriin 29. lokakuuta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Carter kamppaili pitkään riippuvuutensa ja mielenterveytensä kanssa. People-lehden mukaan vuonna 2019 hän kertoi The Doctors -ohjelmassa, että hänellä on diagnosoitu ja hän syö lääkkeitä dissosiatiiviseen identiteettihäiriöön, eli sivupersoonahäiriöön, skitsofreniaan ja akuuttiin ahdistuneisuuteen.

Carter julkaisi ensimmäisen albuminsa vain 9-vuotiaana vuonna 1997.

Carterilla on vuonna 2021 syntynyt Prince-poika kihlattunsa Melanie Martinin kanssa. Carterin isoveli on Backstreet Boys -yhtyeestä tunnettu Nick Carter.

Lue myös:

    Uusimmat