Aaron Carterin kihlattu avautui puolisonsa kuolemasta: "Tämä on elämäni kamalin päivä"

Backstreet Boys kunnioitti Aaron Carterin poismenoa 2:20
Backstreet Boysin viisikko muisteli kyynelissä Aaron Carteria Lontoossa.

Edesmenneen Aaron Carterin kihlattu Melanie Martin yrittää pysyä vahvana.

Martin kertoi tuntemuksistaan Peoplelle 7. marraskuuta.

– Sydämeni on täysin särkynyt, kun kihlattuni Aaron on poissa. Tiesin hänen kamppailevan ja yritin kaikkeni auttaakseni häntä. Hänellä oli todella itsenäinen ja vahva persoona, enkä voinut auttaa häntä tavalla, jota hän olisi mielestäni tarvinnut, Martin kertoi.

Martin toivoi, että hänellä olisi ollut enemmän apua muista ihmisistä Carterin kanssa. Hänellä ja Carterilla on 11-kuukautinen poika Prince.

– Kasvatan nyt poikamme yksinhuoltajaäitinä ja tämä on elämäni kamalin päivä, mutta minun täytyy pysyä vahvana poikamme vuoksi, Martin kertoi puolisonsa poismenon jälkeen.

Martin ja Carter ilmoittivat kihlautumisestaan ​​kesäkuussa 2020, ja he saivat Princen marraskuussa 2021. Pari peruutti kihlauksensa viikko Princen syntymän jälkeen ja palasi yhteen joulukuussa 2021, ennen kuin erosi uudelleen helmikuussa 2022. Heidän suhteensa on siis ollut on-off-luonteinen, ja suhteen laatu Carterin kuolinhetkellä on hieman epäselvä.

Carter kamppaili riippuvuuden ja mielenterveytensä kanssa vuosien ajan, jonka vuoksi hän hakeutui hoitoon. TMZ-uutissivuston mukaan häntä epäiltiin äskettäin rattijuopumuksesta, mutta poliisit havaitsivat, että hän ei ollut vaikutuksen alaisena suoritettuaan raittiustestin.

Syyskuussa 2022 Carter kertoi The Sun -lehdelle, että hän osallistui vapaaehtoisesti avohoito-ohjelmaan vakauttaakseen suhteensa Martinin kanssa ja saadakseen takaisin heidän poikansa huoltajuuden. Hän kertoi, että Martinin äidille myönnettiin heidän poikansa väliaikainen huoltajuus perheväkivallan ja huumeiden käytön vuoksi.

Carterin isoveli on Backsteet Boys -yhtyeestä tunnettu Nick Carter.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat