Aaron Carterin perhe uskoo tämän kuolleen huumeisiin – keuhkoissa ei ollut vettä, vaikka ruumis löydettiin kylpyammeesta

2:20
Backstreet Boys kunnioitti laulaja Nick Carterin veljen Aaron Carterin poismenoa keikallaan Lontoossa.

Laulaja Aaron Carterin toksikologinen raportti ei ole vieläkään valmis, mutta perhe uskoo hänen kuolleen huumeiden yliannostukseen.

Poplaulaja Aaron Carterin, 34, on-off-kihlattu Melanie Martin, 30, kertoi TMZ-sivustolle, että Los Angelesin piirikunnan kuolemansyyntutkija on sulkenut pois hukkumisen kuolinsyynä, koska ei löytänyt vettä Aaronin keuhkoista, vaikka hänet löydettiin kuolleena kylpyammeesta 5. marraskuuta vuonna 2022.

Melanie ja Aaronin äiti Jane Carter selvensivät, että he odottavat edelleen toksikologian raporttia vahvistaakseen teoriansa huumeiden yliannostuksesta.

Melanie kertoi myös lukeneensa tekstiviestikeskustelua Aaronin ja tuntemattoman henkilön välillä. Henkilö kertoi Aaronin olevan hänelle velkaa tuntemattomasta aineesta 800 dollaria.

Aaron väitti viesteissä kertoneensa henkilölle, ettei hän enää tarvinnut ainetta, mutta yhteyshenkilö vaati häntä maksamaan. Ketjun viimeisessä viestissä Aaronin kerrotaan kysyneen henkilöltä, onko tätä uhkailtu.

Viestinvaihto on saanut Melanien ja Janen uskomaan, että Aaron tapasi mahdollisen huumekauppiaan ja otti ainetta, joka olisi lopulta voinut tappaa hänet.

Aaronin virallista kuolinsyytä ei ole vielä selvitetty, mutta hänen ruumiinsa kerrottaan löytyneen useiden paineilmatölkkien ja reseptipilleripurkkien joukosta.

Laulaja kamppaili riippuvuuden ja mielenterveysongelmien kanssa suurimman osan elämästään noustuaan kuuluisuuteen 7-vuotiaana.

Aaronilla ja Melaniella on vuoden ikäinen Prince-poika, jonka huoltajuuden Melanie sai äskettäin takaisin.

Aaronin veli, Backtreet Boys -yhtyeestä tunnettu laulaja, Nick Carter, 42, julkaisi viime viikolla kappaleen edesmenneen veljensä kunniaksi Hurts to Love You.

Aaronin edustaja ei ole vastannut Page Sixin kommenttipyyntöön.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja