Aamukolmen aamiaisella kahden maalin voittovireeseen – 23-vuotias hyökkääjä säkenöi Veikkausliigassa

Harjoituspeleissään kaksi kuukautta pelkkiä voittoja keränneen FC Lahden avaus jalkapalloliigassa oli tuskainen täysosuma. Mestaruuskisaan laskettu Inter myllytti kulmapotkut nimiinsä 10–2, mutta lahtelaisjoukkue otti tyhjällä Hiihtostadionilla kotivoiton maalein 2–1.

Isäntien molemmat maalit viimeisteli vahvoilla suorituksilla hyökkääjä Jasin Assehnoun, 23. Molemmilla kerroilla oppirahoja joutui makselemaan turkulaisriveihin tanskalaisseurasta Esbjergistä pelannut toppari Noah Nurmi, 20.

– Kaksi maalia ja voittomme olivat hyvää, mutta muutenhan pelissämme oli vaikeuksia, myönsi Pitäjänmäen Tarmossa Helsingissä jalkapallouransa aloittanut Assehnoun.

Voit katsoa ottelun maalit ja Veikkausliiga-kierroksen kohokohdat ylälaidan videolta.

FC Lahden valmentaja Ilir Zeneli osasi jännittää Assehnounin suoritusta. Suomalais-marokkolainen pelaaja on viettänyt kolme viikkoa ramadania. Vielä viikon ajan hän saa syödä vain auringon ollessa laskeneena eli noin iltakymmenestä aamuun kello 03.20:een.

– Heräsin kolmelta syömään tukevan aamiaisen. Puuroa, hedelmiä, ruisleipää ja vettä meni reilusti ennen kuin palasin nukkumaan, naurahti viime kaudella yhdeksän liigamaalia tehnyt Assehnoun.

– Pisteistä jäi hyvä maku, mutta pelistä ei. Ehjemmin ja rohkeammin pitäisi pystyä pelaamaan, Zeneli korosti.

Lue myös:

    Uusimmat