Aamuinen puhelu on viimeinen elonmerkki norjalaismiljardöörin kadonneesta vaimosta – poliisilla on ollut naisen puhelin hallussa katoamisesta lähtien

4:34
Tämä tapaus puhuttaa koko Norjaa juuri nyt – MTV Uutiset Live kertoo, mitä miljardöörin vaimon katoamisesta tiedetään

Poliisi on käynyt perusteellisesti läpi Norjassa kadonneen Anne-Elisabeth Hagenin matkapuhelimen. Poliisi paljasti vasta äskettäin, että heillä on ollut naisen puhelin hallussa koko ajan, uutisoi Expressen.

– Puhelinta pidetään mahdollisena todisteena, sanoo Tommy Broske norjalaismedialle.

Norjan poliisi löysi miljardöörivaimo Anne-Elisabeth Hagenin puhelimen heti, kun tämä katosi 31. lokakuuta viime vuonna. Mutta vasta seitsemän kuukautta myöhemmin he kertoivat, että puhelin on ollut heillä koko ajan.

Ensimmäisen viikon katoamisen jälkeen, poliisi piti puhelinta auki kontrolloidakseen siinä tapahtuvaa liikennettä. Poliisi on ollut yhteydessä henkilöihin, jotka ovat soittaneet puhelimeen.

– Matkapuhelinta pidetään mahdollisena todisteena. Tämä koskee itse puhelinta, mutta myös sen sisältöä. Puhelimeen on liitetty erilaisia tutkimuksia, mutta emme halua kertoa tarkempia tietoja siitä, millaisia tutkimuksia on tehty ja mitä tuloksia on saatu, Broske sanoo.

Aamuinen puhelu on viimeinen elonmerkki 

Poliisi on tehnyt useita teknisiä tutkimuksia puhelimeen kartoittaakseen naisen liikkeitä ja sitä, keihin hän on ollut yhteydessä ennen katoamista. He ovat etsineet puhelimesta tietoa saadakseen selkeyttä siihen, mitä talossa tapahtui päivänä, jona nainen katosi.

Puhelin löytyi naisen ja hänen miehensä Tom Hagenin kodin pohjakerroksesta. Merkkejä tappelusta ei ole.

Puhelimella soitettiin perheenjäsenelle aamuna, jona nainen katosi. Se on Anne-Elisabeth Hagenin viimeinen elonmerkki.

Tom Hagen lähti töihin noin kello yhdeksän aamulla. 14 minuuttia myöhemmin Anne-Elisabeth soitti viimeisen puhelunsa. Mies tuli kotiin noin kello 13.30. Noin kello 14 poliisi sai ilmoituksen kateissa olevasta vaimosta.

Norjalainen sanomalehti VG tiesi Expressenin mukaan useiden kuukausien ajan, että poliisilla on hallussa kadonneen naisen puhelin, mutta poliisi pyysi lehteä salaamaan tämän tutkinnallisista syistä. Poliisi katsoo nyt, että matkapuhelimen löytyminen ei voi enää vahingoittaa tutkimusta.  

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja