Poliisi aikoo penkoa norjalaismiljardöörin talon läpikotaisin – virkavalta uskoo, että kadonnut vaimo on surmattu: "Kaikki jäljet johtavat Hagenien taloon"

Norjan poliisi tiedottaa - Mitä tiedetään miljardöörin vaimon kidnappauksesta? 16:15
Norjan poliisi tiedotti tammikuussa Anne-Elisabeth Hagenin katoamistapauksesta.

Poliisin mukaan kadonneen norjalaismiljardöörin vaimon Anne-Elisabeth Hagenin katoamistapauksessa kaikki jäljet johtavat Hagenien taloon. Asiasta kertoo muun muassa Expressen.

Talon tapahtumia ei tiedetä vielä. Poliisi kertoi torstaina pitämässään lehdistötilaisuudessa, että he eivät enää usko kidnappaukseen. Poliisi uskoo nyt, että Hagen on murhattu.

Poliisi ei kuitenkaan kommentoi asiaa enempää. He eivät kerro esimerkiksi sitä, epäilläänkö Hagenin kuolleen talossa, vai jossain muualla.

Talo on nyt kuitenkin tutkinnan keskipiste.

Talo tutkitaan millimetrin tarkkuudella

Rikostutkija Tommy Brøsken mukaan ei ole epäilystäkään siitä, etteikö talo olisi kiinnostava poliisin näkökulmasta. Hän ei halua kommentoida talon tutkintaa enempää.

Hagenin katoamisesta on kulunut kahdeksan kuukautta. Talo, jossa Hagen oli katoamishetkellään, on tukinnan keskipiste. Brøskenin mukaan tärkeintä on nyt selvittää, mitä talossa tapahtui.

Poliisi on saanut etsintöjen aikana yli 1700 vihjettä ja suorittanut yli 400 kuulustelua. Talon ympäristöä on tutkittu laajasti. Ainoat julkisuuteen esitetyt todisteet ovat löytyneet talosta.

Poliisi on tutkinut talon läpikotaisin. Talosta on tehty myös 3D-mallinnus. Poliisin mukaan mallinnus on tehty siksi, että talo voidaan tutkia millimetri millimetriltä.  

Lue myös:

    Uusimmat