90 päivää morsiamena -tähden luultiin kuolleen – hämmentävän tapahtumaketjun aikana puoliso julkaisi hämärän muistoviestin

90 päivää morsiamena -tähti Paul Staehlen luultiin kadonneen ja pelättiin mahdollisesti kuolleen Brasiliassa kesän lopussa. Hämmentävistä käänteistä huolimatta Staehle löytyi lopulta.

90 päivää morsiamena  -ohjelmasta tunnettu yhdysvaltalainen Paul Staehle järjesti hiljattain episodin, joka sai hänen perheensäkin jo siihen uskoon, että mies on siirtynyt ajasta ikuisuuteen.

Staehle kertoo TMZ:lle kaiken alkaneen siitä, kun hän lähti elokuun lopussa Brasilian Manauksessa veneretkelle 90 päivää morsiamena -sarjan fanin kanssa "selvittääkseen päätään".

Tositelevisiotähden mukaan he olivat matkalla Amazonilla asuvan alkuperäisyhteisön luo, mutta matkan aikana veneeseen tuli teknisiä ongelmia. Staehle kertoo seuralaisen jättäneen hänet toviksi yksin, mikä oli hermostuttanut Staehlen, joka oli alkanut pyytää muilta ihmisiltä apua. Lopulta matkakumppani kuitenkin osasikin korjata veneen, ja matkaa jatkettiin. 

Määränpäähän saavuttuaan Staehlella ei ollut kännykänlaturia mukana ja lisäksi paikassa oli huonot yhteydet, eli hän ei kertomansa mukaan saanut pidettyä yhteyttä perheeseensä. Tämä oli huolestuttanut suunniltaan Staehlen äidin, joka asuu Yhdysvalloissa, ja syyskuun alussa uutisoitiinkin perheen pelänneen Staehlen kadonneen tai kuolleen. 

Staehlen äiti oli perustanut pelkonsa pojaltaan saamiinsa "hälyttäviin tekstiviesteihin" sekä Staehlen puolison Karine Martinsin sosiaalisen median päivitykseen, jonka mukaan hänkään ei ollut kuullut Staehlesta hetkeen. 

Lisäksi Martins julkaisi Instagram-tilillään kryptisen päivityksen, joka vaikuttaa vahvasti muistokirjoitukselta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kaikki muistomme eivät olleet huonoja. Lapsemme rakastivat sinua todella paljon. Emme koskaan unohda sinua sekä hyvä muistoja, jotka jaoimme yhdessä, tililtä yhä löytyvässä päivityksessä todetaan.

Stylecaster-sivuston mukaan Martins oli jatkanut tilanteen päivittämistä julkaisunsa jälkeen todeten, ettei hän tuolloin tiennyt, missä hänen puolisonsa oli. Hän kertoi tuolloin myös aikovansa odottaa tietyn aikaa ennen kuin ottaisi yhteyttä poliisiin. 

Staehlen kerrotaan lähettäneen ennen katoamistaan äidilleen viestejä, joissa totesi "tarvitsevansa apua" ja olevansa "eksyksissä Brasiliassa". Viestien mukaan Staehle olisi kertonut tarvitsevansa veneen ja lähettäneen äidilleen joidenkin ihmisten yhteystietoja, joiden arveli voivan auttaa hänet pinteestä. 

– Mokasin, mokasin niin vitun pahasti, Staehle oli muun muassa viestittänyt äidilleen ennen yhteyden katkeamista.

Tapaus ei Staehlen mukaan olisi ollut missään nimessä julkisuustemppu. Sen sijaan Staehle kertoo, ettei olisi halunnut tarinan leviävän ja järkyttyneensä äitinsä reaktiosta sekä siitä seuranneesta kohusta. 

Staehlella on aiempaakin historiaa katoamisten suhteen. Heinäkuussa 2022 Staehle sekä hänen ja Martinsin esikoinen, vuonna 2019 syntynyt Pierre katosivat viikoksi, kunnes palasivat perheen kotiin Kentuckyyn. Staehle kiisti tuolloin kidnapanneensa lapsensa, vaan kertoi sen sijaan, että olisi ollut pitkällä työmatkalla. 

Martins ja Staehle tekivät 90 päivää morsiamena -debyyttinsä sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella. Pariskunta meni naimisiin Martinsin kotimaassa Brasiliassa marraskuussa 2017. He saivat toisen lapsensa Ethanin helmikuussa 2021. 

Pari menetti sittemmin lastensa huoltajuuden, kun videoklippi kaksikon suhteen väkivallasta vuoti julkisuuteen. Staehlen vanhemmat hakivat tuolloin lastenlastensa huoltajuutta. Samoihin aikoihin Staehle ja Martins erosivat, mutta ilmoittivat huhtikuussa 2023 palanneensa yhteen. 

Lue myös:

    Uusimmat