Itsensä miljooniin laulanut Billie Eilish, 19, kertoo opettelevansa edelleen rahankäyttöä – äimistyi, kun kuuli mitä murot maksavat

Billie Eilish puhuu rahasta ja julkisuuden varjopuolista Vanity Fairin haastattelussa. 

Laulaja Billie Eilish, 19, on miljonääri nuoresta iästään huolimatta.

Hän puhuu Vanity Fairin tuoreessa haastattelussa rahasta  ja siitä, kuinka hän opettelee käyttämään sitä.

Forbes-lehden mukaan Eilish tienasi viime vuonna lähes 44 miljoonaa euroa. 

Laulajasensaatio kertoo esimerkiksi, kuinka maksoi vajaa 30 euroa muroista. Ostohetken jälkeen hän tajusi, kuinka kallis ostos oikein oli ollut kyseessä.

Kävi ilmi, että Eilish oli tilannut 70 kappaletta kyseisiä muropaketteja minikoossa, joka selittää niiden korkean hinnan. 

– En tiedä, mitä asiat maksavat, sillä en ole ollut koskaan aiemmin aikuinen. Ja tiedäthän, olen kasvanut rahan kanssa, Eilish toteaa lehden haastattelussa.

Eilish toteaa olevansa todella oudossa asemassa.

– Tunnen itseni tyhmäksi, kun en tiedä kuinka paljon Froot Loops -murot maksavat. En tiennyt että ne maksavat niin paljoa.

Laulajatähti nähdään Vanity Fair -lehden maaliskuun kannessa. Eilish pohtii lehdessä paitsi itseään viihdyttäjänä kuin haasteita, joita hän kohtaa julkisuudessa. 

Eilish joutui ottamaan vastaan viime vuonna ikäviä kommentteja vartalostaan, kun hänet nähtiin pukeutuneena rentoihin vaatteisiin. Eilish toteaa, että on kuitenkin kiitollinen siitä, että se tapahtui viime vuonna, eikä silloin kun kamppaili oman vartalokuvansa kanssa. 

– Luulen, että muut olivat enemmän huolissani kehostani kuin minä itse. Syy, miksi ennen viiltelin itseäni johtui siitä, miten näen vartaloni. Aloin pukeutua suuriin vaatteisiin vartaloni takia, Eilish toteaa.

Hän kertoo, että vielä kolme vuotta sitten hän ei hyväksynyt vartaloaan. Viisi vuotta sitten hän ei syönyt lähes ollenkaan ja piti itseään nälässä.

Hän muistelee haastattelussa, kuinka otti 12-vuotiaana laihdutuspillerin. 

– Ajattelin, että se pilleri saa kilot tippumaan, mutta todellisuudessa pissasin vain sänkyyn. Luulin aiemmin, että olen itse vain kamppaillut kehoni kanssa, mutta luulen, että myös Internet vihaa kehoani, joten se on hienoa.  

Lähde: Daily Mail


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja