90-luvun suosikit palaavat Tamagotchi-pelissä – hyödyntää lisättyä todellisuutta

1990- ja 2000-lukujen taitteessa suosittuja virtuaalilemmikkejä olleet Tamagotchit palaavat mobiilipelin muodossa. My Tamagotchi Forever -peli on ladattavissa Android- ja iOS-laitteille.

My Tamagotchi Forever -pelissä käyttäjä voi tehdä vastaavia asioita mitä alkuperäisillä Tamagotcheilla tehtiin. Omaa virtuaalilemmikkiään voi ruokkia, kasvattaa, kehittää ja hoitaa. Tamagotchin kanssa voi myös pelata erilaisia pelejä. Pelissä Tamagotchit elävät Tamatownissa, jossa voi elää yhdessä muiden Tamagotchien kanssa. My Tamagotchi Forever hyödyntää myös lisättyä todellisuutta, sillä Tamatownin paikkoja voi tarkastella AR-tilassa.

Uutuuspeli tukee Googlen ARCorea ja Applen ARKittiä, joten lisätty todellisuus toimii molemmilla käyttöjärjestelmillä.

Bandai Namcon julkaisema My Tamagotchi Forever .peli on ladattavissa ilmaiseksi Googlen Play kaupasta ja Applen App Storesta. Peli tukee sekä tabletteja että älypuhelimia. Peliä voi pelata ilmaiseksi, mutta se sisältää sovelluksen sisäisiä ostoja.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja