Mainos

9-vuotias löytyi järkyttävästi kidutettuna: "Emme ole ikinä nähneet mitään tällaista"

Yhdysvalloissa sosiaaliviranomaisten tarkastuskäynti johti viime viikolla järkyttäviin löytöihin Kaliforniassa.

9-vuotias tyttö löydettiin vakavista vammoista kärsivinä ja nälkiintyneenä. Myöhemmin poliisi löysi tapauksen yhteydessä Reddingissä sijaitsevasta varastorakennuksesta kahden lapsen ruumiit.

Tytön pahoinpitelystä on syytettynä tämän 39-vuotias huoltaja Tami Joy Huntsman ja hänen 17-vuotias poikaystävänsä Gonzalo Curiel, kertoo Plumas News.

Varastosta löytyneitä ruumiita ei ole vielä tunnistettu. Myöskään kuolinsyitä ei ole vielä varmistettu. Löytyneiden lasten epäillään olleen kadonneeksi ilmoitetut sisarukset, 3-vuotias tyttö ja 6-vuotias poika.

Tapaus on järkyttänyt niin sitä tutkivia poliiseja kuin sairaalahenkilökuntaa, joka on hoitanut pahoinpideltyä tyttöä.

– Tämä on järisyttänyt henkilökuntaani ytimiä myöten, sheriffi Greg Hagwood kommentoi.

– Tämä pikkuinen tyttö oli joutunut käsittämättömän kidutuksen kohteeksi pitkän aikaa. Emme ole ikinä nähneet mitään tällaista lapsen kaltoinkohtelua (Plumasissa).

Sheriffin mukaan 9-vuotias tyttö oli löydetty erittäin huonossa kunnossa lukitun auton lattialta. Tyttö painoi noin 18 kiloa, hänellä oli luumurtumia olkapäässään ja murtuneita sormia. Tytön leuka oli sijoiltaan ja hänellä oli irtonaisia sekä puuttuvia hampaita. Tytön ruumiissa oli lisäksi avoimia haavoja.

Tyttö toimitettiin sairaalahoitoon.

Huntsman on pahoinpidellyn tytön täti ja huoltaja. CNN:n mukaan myös kadonneet sisarukset olivat asuneet Huntsmanin ja Curielin kanssa. Ei ole tiedossa, ovatko lapset sukua kummallekaan.

Huntsmania on kuulusteltu kadonneista sisaruksista, mutta tämä ei ole ollut halukas puhumaan asiasta poliiseille.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.