Talent-tuomarit ja yleisön oopperalaulullaan hurmannut Veronika, 9, vaihtoi lennosta genreä ja kieltä – kuin Edith Piaf!

Veronika Istomina 5:49
9-vuotias Veronika Istomina lauloi ranskaksi Talent Suomi -semifinaalissa

9-vuotias Veronika Istomina lumosi semifinaalissa Talent-tuomarit lauluesityksellään, joka johdatteli Pariisin tunnelmiin.

Talent Suomi -sarjan ensimmäinen semifinaali huipentui sunnuntai-iltana 9-vuotiaan Veronika Istominan lumoavaan lauluesitykseen.

Veronika hurmasi tuomarit ja yleisön jo karsinnoissa kypsällä esityksellään ja kappalevalinnallaan. Nuori nainen valloitti tuolloin italiankielisellä oopperalaulannallaan.

Semifinaalissa oltiin sen sijaan täysin toisenlaisissa tunnelmissa, kun Veronika hyppäsi tällä kertaa Pariisin tunnelmiin. Nuori tähti tulkitsi muun muassa legendaarisen Edith Piafin levyttämän maailmankuulun kappaleen Sous le ciel de Paris – kuinkas muuten kuin haitarin säestyksellä ja sujuvasti ranskaksi laulaen.

Itsekin ranskaksi laulanut Jorma Uotinen tahtoi esittää Veronikalle yhden kysymyksen.

–Siinä on omat riskinsä, kun hyvin nuori ihminen laulaa tällaisen laulun. Kiinnostavaa sinussa on se, että laulat eri kielillä. Ymmärrätkö kaikki sanat, mitä laulat? Veronikan vieraiden kielten ääntämistä kehunut Uotinen kysyi saaden myöntävän vastauksen.

Haltioitunut Erika Vikman antoi esityksen jälkeen aplodit seisaaltaan.

– Näin, kun Jorma esitti saman kappaleen kaksi päivää sitten – sä voitit kuusi nolla! Vikman suitsutti ja kehui Veronikaa rohkeudesta. 

– Kun olin sun ikäinen, haaveilin, että uskaltaisin tulla suurelle lavalle esiintymään. En olisi ikinä uskaltanut. Osaat esiintyä kuin ammattilaiset! Vikman jatkoi ja ennusti nuorelle taitelijalle menestyksekästä uraa.

– Kiitos, olet suloisinta, mitä olen ikinä nähnyt! hän lopetti.

Mutta mitä kieltä voisi olla luvassa finaalissa, jos paikka sinne aukeaa?

– Sitten mä laulan englanniksi! nuori taiteilija ilmoitti juontaja Mikko Leppilammelle.

Esitys palkittiin myös yleisön puolesta, sillä Veronika sai paikan finaaliin yleisöäänillä.

Talent Suomi sunnuntaisin MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat