9 merkkiä osoittavat miehen haluavan vain seksiä

Oletko sinä kenties ajautunut sellaiseen tilanteeseen, jossa mies ei välttämättä halua mitään muuta kuin seksiä? Näistä merkeistä tiedät!

Aina ei voi olla aivan varma siitä haluaako mies parisuhteen vai pelkkää seksiä. 9 merkkiä kuitenkin auttavat ottamaan tästä asiasta selvää!

1. Esileikki unohtuu

Sinä olet saattanut lämmitellä miestä jo kauan ennen varsinaisia petipuuhia, mutta hän ei ymmärrä tehdä vastapalvelusta. Miestä ei juurikaan kiinnosta sinun tunteesi, vaan hän haluaa hoitaa seksiaktin nopeasti pois alta.

2. Hän ei esittele sinua ystävilleen

Mies esittelisi sinut melko nopeasti ystävilleen, jos kyseessä olisi muutakin kuin vain seksisuhde.

3. Hän ei koskaan kysy ystävistäsi tai perheestäsi

Mies kysyy sinulta läheisisistäsi ja työstäsi, jos hän haluaa kanssasi oikean parisuhteen. Jos kyseessä on vain seksisuhde, niin mies ei halua vaivata päätään sinun ystävyyssuhteilla.

4. Suunnitelmat jäävät haaveeksi

Miehellä ei koskaan tunnu olevan aikaa yhteiselle viikonlopulle, leffaillalle tai muillekaan aktiviteeteille.

5. Hän viestittelee sinulle iltaisin

Mies saattaa lähetellä sinulle herttaisiakin viestejä ollessaan ulkona ystäviensä kanssa. Hän ei kuitenkaan pyydä sinua viettämään aikaa heidän kanssaan, vaan haluaa tavata sinut kotonaan illan pääteeksi. Tiedät kyllä, mistä tässä viestittelyssä on kyse.

6. Hän ei siedä ystäviensä tyttökavereita

Haukkuuko mies ystäviensä tyttökavereita ollessaan kanssasi? Tämä kielii usein siitä, että hän ei halua lähiaikoina vakavaa parisuhdetta.

7. Hän varmistaa ettet unohda mitään

Mies ei luultavasti halua kanssasi muuta kuin seksiä, jos hän aina varmistaa, että sinulla ei vaan jää hänen luokseen mitään tavaroita.

8. Hän ei tee sinulle aamupalaa

Jos mies pitää sinusta, niin hän tarjoaa sinulle yhteisen yön jälkeen jotain pientä aamupalaa.

9. Kaikki on seksuaalista

Mies kehuu ulkonäköäsi ja yrittää aina tehdä jokaisesta tilanteesta seksuaalista.

Lue myös:

    Uusimmat