8-vuotiasta tyttöä ei päästetty pelaamaan jalkapallo-otteluun – syy käsittämätön: "Hän itki, kun he kertoivat meille"

8-vuotias Mili ei saanut ottaa osaa otteluun käsittämättömästä syystä

8-vuotias Mili Hernandez on taitava jalkapalloilija. Hän ei kuitenkaan saanut ottaa osaa otteluun käsittämättömästä syystä: hänellä on lyhyt hiusmalli. Hernandez ei päässyt joukkueensa mukaan, koska hän "näyttää pojalta".

– Hän itki, kun he kertoivat meille... He saivat hänet itkemään, isä Gerardo kommentoi WOWT 6 News -uutiskanavalle.

Hernandez on niin taitava, että pelaa 11-vuotiaiden joukkueessa, vaikka on tovereitaan nuorempi. Turnaukseen valmistautuva joukkue joutui kuitenkin järkyttymään, kun Hernandezin ei annettu pelata tytöille tarkoitetussa turnauksessa. Järjestäjän mukaan Hernandez "on poika".

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Perhe yritti valittaa päätöksestä, mutta Hernandezin veljen mukaan heidän valituksiaan ei haluttu kuunnella. Tapaus kiinnosti monia: jopa Yhdysvaltain maajoukkueessa pelaava Abby Wambach lähetti Hernandezille viestin sosiaalisessa mediassa.

– Voin sanoa vain, että rohkeutesi astua esiin puhua asiasta, ja urheutesi, auttavat seuraavaa lasta, joka joutuu samanlaiseen tilanteeseen. Olet inspiroiva. Olet synnynnäinen johtaja. Olen niin ylpeä sinusta.


Jos video ei näy, katso se täällä.

Hän myös totesi, ettei lyhyt tukka tee kenestäkään "poikaa".

– Tunnen myös erään toisen, jolla on lyhyt tukka. Hän on voittanut kultamitaleja ja World Cupin, ja hänet on valittu valittu vuoden jalkapalloilijaksi, Wambach kuvaa.

Wambach puhuu tietenkin itsestään.

–  Voit tehdä, mitä tahansa haluatkin, ja olla, mitä haluatkin. Ja arvaa, saat näyttää, miltä haluat, kun teet asioita!


 ***

Lue myös:

    Uusimmat