8-vuotiaalle tytölle sattui kamala onnettomuus joulukynttilän kanssa – hurjat palovammat

Aaliyahin kehosta 25 prosenttia paloi joulukynttilän kanssa sattuneen haverin vuoksi.

8-vuotias Aaliyah joutui kauheaan onnettomuuteen joulukynttilän vuoksi. Aaliyahin kehosta 25 prosenttia paloi, kun hän oli kurottanut kättään joulukynttilän yli. Kynttilän liekki tarttui tyttöön.

"Tämä on ollut todella vaikeaa meille"

Äiti Tia Simmonsin mukaan lapsi sai kolmannen asteen palovammoja jaloista päälakeen asti. Lapsi on jo leikattu ja hän tulee tarvitsemaan lisää leikkauksia, kertoo Fox29.

– Kiitos yhteisöllemme ja kaikille, jotka eivät edes tunne meitä, mutta ovat auttaneet meitä. Tämä on ollut todella vaikeaa meille ja yritän pysyä kasassa, emme selviäisi ilman teitä, Tia kiitteli Facebookissa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Kaikista vaikeinta on se, ettemme näytä hänelle itkuamme"

Tian mukaan Aaliyah on tilanteeseen nähden hyvävointinen ja on jo jaksanut esimerkiksi nauraa, kun hänelle puhallettiin saippuakuplia. Vanhemmille tilanne on ollut rankka, varsinkin, kun Aaliyah lakkasi eräänä iltana hetkeksi hengittämästä.

Lapsi saatiin kuitenkin pelastettua, ja hänet on saatu pois hengityskoneesa. Silti Aaliyahilla on pitkä tie kuljettavanaan.

– Kaikista vaikeinta on se, ettemme näytä hänelle itkuamme tai pelkoamme. Mutta tiedän, että Luoja hoitaa tilanteen, uskonnollinen Tia kuvaili julkaisussaan viime viikolla.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lähteet: Fox29.com, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja