7 myyttiä yli 50-vuotiaiden naisten haluista

Seksikö muka loppuu keski-iän jälkeen? Aikuisten seksielämään perehtynyt lääkäri Dorree Lynn romuttaa yleiset myytit.

Myytti 1: Kypsät naiset ovat surkeita rakastajia

Väärin! Kypsään ikään ehtineet naiset ovat opastaneet vuosisatojen ajan nuoria miehiä nautinnon saloihin. Menneisyys ja kokemus ovat puolellasi. Olet elänyt riittävän kauan saavuttaaksesi arvostuksen. Katsot eteenpäin ja uskot itseesi.

Myytti 2: Kypsän naisen halut eivät ole ikäistensä miesten tasolla

Naiset haluavat ennen kaikkea enemmän keskustelua. Esileikit sekä tunne siitä, että on haluttu, ovat tärkeitä. Jos kumppanisi ei tajua tätä, ehdota hänelle treffi-iltaa makuuhuoneen ulkopuolella. Puhu hänelle hellävaraisesti siitä, mitä sinä haluat. Kommunikointi on avainsana!

Esileikki alkaa aamulla rakastan sinua -sanoilla tai hiusten rapsuttamisella. Halut voivat pysyä yllä missä tahansa iässä.

Myytti 3: Kypsän naisen seksihalut laskevat miehiä nopeammin

Asia on huomattavasti monimutkaisempi. On syytä muistaa, että seksissä on kyse muustakin kuin yhdynnästä. Siihen lukeutuvat muun muassa halaaminen ja toisen koskettaminen.

Mikäli tarvitset apua, on tarjolla sekä perinteisiä että vaihtoehtoisia keinoja nostaa halukkuutta. Ja harjoitus auttaa aina! Moni nainen sanoo täytettyään 50 vuotta tietävänsä vihdoin, mitä he haluavat. Tästä johtuen seksi saattaa olla parempaa kuin koskaan.

Myytti 4: Kypsät naiset eivät halua oraalista nautintoa

Osa haluaa, osa ei. Jos et ole ollut kiinnostunut tästä seksin osa-alueesta ennen, et ehkä halua sitä nytkään. Toisaalta saatat rakastaa sitä. Tai ehkä haluat päästä asiasta nyt selville.

Seksuaaliset mieltymykset ovat yhtä vaihtelevia kuin me ihmisetkin. Kun vuosia on kertynyt tarpeeksi, moni vapautuu testaamaan uusia asioita.

Myytti 5: Kypsillä naisilla ei ole fantasioita

Useilla naisilla on aktiivinen fantasiamaailma. Mikäli lukeudut niihin harvoihin, jotka unelmoivat kauppalistasta kesken tositoimia, tee asialle jotain. Eräiden tutkimusten mukaan silmät, kasvot ja takapuolet kiihottavat naisia.

Fantasiat ovat normaali ja luonnollinen osa ihmisen ajatusmaailmaa. Muista, ettei kukaan näe pääsi sisälle. Ajattelemisen ja toteuttamisen välissä on iso ero.

Myytti 6: Kypsät naiset tarvitsevat romantiikkaa hypätäkseen sänkyyn

Väärin, joskin moni nainen kaipaa yhteyttä petikumppaniinsa. Myöskään hemmottelu illallisella ei ole pahitteeksi. Mutta moni päälle viisikymppinen nainen suosii helppoja kohtaamisia tai ystäviä, joiden kanssa voi tavata myös makuuhuoneen puolella.

Viisikymppiset naiset arvostavat itsenäisyyttään eivätkä halua säätämistä seksielämänsä ympärille.

Myytti 7: Kypsien naisten seksuaalinen tunto vähenee

Tämä riippuu naisesta. Hormonaaliset muutokset voivat aiheuttaa ongelmia kuivuuden kanssa, mutta näin ei käy automaattisesti. Myös vibraattori on täysin hyväksyttävä apuväline aktiivisuuden säilyttämisessä. Menopaussi ei tarkoita miespaussia!

Lähde: www.more.com

Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat