Mainos

7 askelta hekuman huipulle: Näin annat naiselle parasta suuseksiä ikinä

Nappaa vinkit, joiden avulla annat seksikumppanillesi tajunnanräjäyttävää suuseksiä.

Mies, jos haluat naisen nauttivan sängyssä oikein tosissaan, kannattaa omiin suuseksitaitoihin ehdottomasti panostaa. Tiesithän, että suurin osa naisista kokee orgasmin saamisen yhdynnässä vaikeaksi? Niinpä suuseksi on varmin tapa saattaa nainen kliimaksiin.

Muscle & Fitness -sivusto koosti omat miehille suunnatut vinkkinsä, joiden avulla pääset antamaan naiselle tämän elämän parasta suuseksiä.

Kaikki naiset nauttivat erilaisista asioista, mutta jos välttelet suurimpia virheitä ja seuraat näitä ohjeita, pääset taatusti jo aika pitkälle. Muista kuitenkin myös kommunikoida kumppanisi kanssa, sillä vain hän yksin tietää, mistä nauttii ja mistä ei.

1. Mukavuus ennen kaikkea

Ensinnäkin on tärkeää tiedostaa, että jos nainen ei ole rentoutunut, hän ei tule nauttimaan.

– Eräs seksikkäimmistä asioista, joita mies on koskaan sanonut minulle, on 'tee olosi mukavaksi', paljastaa seksiasiantuntija ja radiojuontaja Lora Somoza.

Somozan mukaan nainen voi jäädä liikaa pyörittelemään mielessään sitä, kuinka kauan orgasmin saaminen kestää. Niinpä naisen mielestä onkin taatusti todella seksikästä, jos kumppani ottaa oman aikansa, eikä vaikuta kiirehtivän.

2. Täydellinen asento

Nainen varmasti tietää itse, missä asennossa hänellä on mukavin olla, mutta jos hän on avoin ehdotuksille, kannattaa hänen takapuolensa alle sujauttaa tyyny lantion nostamiseksi. Silloin pääset juuri oikealle tasolle, ja voit saada hänen olonsa tuntumaan uskomattomalta. Somoza kehottaa pitämään naisen jalat hyvin avoinna, sillä mitä enemmän ne ovat auki, sitä enemmän sinulla on tilaa "työskennellä". 

Somoza huomauttaa, että myös miehellä tulee olla mukava ja hyvä asento. Hän ehdottaakin, että mies laittaa tyynyn polviensa alle.

3. Kiusoittele kielelläsi

– Sinun pitää aloittaa kiusoittelevasti aluksi, Somoza kehottaa.

Ylös-alas liikkuva kieli on aina hyvä, kannattaa kiusoitella kielellä myös reisiä. Kun vihdoin pääset itse asiaan, älä rynni täysteholla, vaan nosta hiljalleen kielipelisi nopeutta ja intensiteettiä.

4. Kuuntele

Yksi tärkeimmistä taidoista on kyky lukea naisen vartaloa. Kuuntele hänen hengitystään ja tarkkaile, kuinka hän liikuttaa lantiotaan. Somozan mukaan huomaat kyllä, kun teet jotain, mistä nainen pitää.

5. Lelut mukaan

Älä pelkää ottaa mukaan ylimääräisiä kavereita. Vibraattori voi olla naisen orgasmin kannalta tärkeä apuväline. Keskivertonaisella kestää orgasmin saavuttaminen suuseksin avulla 20 minuuttia, joten lelujakin kannattaa hyödyntää.

6. Voimista pikkuhiljaa

Lisää voimakkuutta ja nopeutta lisäämällä hiljalleen. Jotkut naiset pitävät sivulta-sivulle-liikkeestä, toiset ylös-alas-liikkeestä. Jotkut pitävät enemmän klitoriksen hupun koskettelusta, toiset taas häpyhuulten huomioimisesta. Tarkkaile hänen reaktioitaan nähdäksesi, mikä saa juuri sinun kumppanisi hekuman huipulle. 

Mitä ikinä teetkin, älä "puukota" häntä kielelläsi nopein, terävin liikkein, jäljittele jäätelötötterön ahmimista tai esitä tekeväsi aakkosia kielelläsi.

7. Suuri loppuhuipennus

Kun sinusta alkaa vaikuttaa siltä, että hän on saamaisillaan orgasmin, tee juuri sitä, mitä sillä hetkellä teetkin! Taktiikan vaihtaminen silloin, kun orgasmi on sen hetkisellä toiminnalla tuloillaan, on tyhmintä, mitä voit tehdä.

Älä kuitenkaan sure, vaikka nainen ei kliimaksia saavuttaisikaan, sillä niin nyt vain toisinaan saattaa käydä. Ainoa tavoitteesi tulisi olla hyvän olon tuottaminen.

– Suuri osa hyvästä suuseksistä on asenne, jonka näytät kumppanillesi.

***

1:37

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.