673 kiloa "Messi-kokaiinia" – Venäjällä tehtiin hämmästyttävä löytö

Venäjällä on tehty 673 kilon kokaiinitakavarikko.

Kokaiinilastin paketteihin oli liimattu Lionel Messin kuvia. Jalkapallon argentiinalaistähti ei kuitenkaan liity takavarikoituun kokaiinilastiin mitenkään.

Venäjän turvallisuuspalvelu FSB pidätti kaksi miestä kokaiinin myyntiaikeista. Isku rikollisia vastaan tehtiin Moskovassa, ja Messin kuvalla varustetut huumepaketit löydettiin mustasta pakettiautosta. 

Venäjällä takavarikoidun kokaiinilastin hinta katukaupassa olisi ollut 25 ja 65 miljoonan euron välillä kertoo venäläislehti Championat. Venäläismediassa on kerrottu, että kokaiinin lopullinen päämäärä olisi ollut muualla Euroopassa.

Kerta ei ole ensimmäinen, kun Messin kuvia löytyy huumepakettien koristeena. Aftonbladet kertoo muutaman vuoden takaisesta tapauksesta, kun Perun poliisi takavarikoi peräti 1,4 tonnia kokaiinia Callaon satamasta. Silloinkin huumepakettien koristeeksi oli liimattu Messin kuvia.

Lionel Messi pelaa tätä nykyä Yhdysvalloissa jalkapallon MLS-liigassa Inter Miamin joukkueessa. Seuraava kausi alkaa helmikuun 21. päivä vuonna 2024, kun Messin joukkue Inter Miami kohtaa Real Salt Laken.

Lue myös:

    Uusimmat