61 vuotta yhdessä ollut brittipari sairasti viikkoja koronaa – poika otti hellyttävän yhteiskuvan ennen sairaalasta kotiutumista

71 vuotta naimisissa ollut pari kuoli samana päivänä 1:07
Tämä pariskunta oli yhdessä elämänsä loppuun asti.

61 vuotta naimisissa olleen pariskunnan välinen rakkaus liikutti sairaalan työntekijöitä.

88-vuotias Gillian England on ollut naimisissa miehensä Michaelin, 91, kanssa 61 vuotta ja heillä on kolme poikaa. Viimeiset kolme viikkoa pariskunta on ollut hoidettavana sairaalassa Leicesterissa koronaviruksen takia ja  17. kesäkuuta he pääsivät sieltä yhdessä kotiin parantumaan, kertoo muun muassa BBC.

Huolehtivat toisistaan sairaalassa

Sairaalan työntekijät liikuttuivat siitä, miten pariskunta tuki toisiaan sairauden aikana. Sairaanhoitaja Laura Lomas kertoo, että kun Michaelin piti harjoittaa liikuntaa kuntoutuksen yhteydessä, hän pyysi saada kävellä vaimonsa sängyn luo. 

Gillian puolestaan kysyi joka aamu, missä hänen miehensä oli. Kun Michael saapui hänen sänkynsä viereen, he pitivät toisiaan kädestä ja joivat kupin teetä. He saivat syödä ateriansa yhdessä.

"Haluan toipua, jotta voin huolehtia vaimostani"

Leicester Mercury -sivusto jututti Michaelia sen jälkeen, kun pariskunta olivat saanut tietää pääsevänsä kotiin perjantaina.

– Haluan toipua, jotta voin huolehtia vaimostani. Kaikkein eniten haluan olla Gillianin tukena, Michael kertoi.

– En ole oikeastaan kaivannut mitään sairaalassa ollessani, koska Gillian on täällä ja olen voinut tavata hänet joka päivä.

Michael on todella kiitollinen sairaalan työntekijöille. Hän kertoo heidän saaneen erittäin ystävällistä hoitoa.

Poika otti hellyttävän yhteiskuvan

Russell England, yksi Michaelin ja Gillianin lapsista, antoi lahjoja sairaalan työntekijöille saapuessaan noutamaan vanhempansa. Hän nappasi vanhemmistaan yhteiskuvan ennen kuin nämä poistuivat sairaalasta. Tuon kuvan sairaala jakoi kuvan Facebook-sivullaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Russell kertoo, että Michael oli mennyt eräässä vaiheessa niin huonoon kuntoon, että hänen ei uskottu elävän kuin kaksi päivää. Pojat oli kutsuttu sairaalaan jättämään jäähyväisetkin. Michael kuitenkin toipui.

– Ihme kyllä!

Lähteet: Leicester Live, BBC

Lue myös:

    Uusimmat