Mainos

6 rohkeaa paljastusta: Mitä naiset todella ajattelevat seksistä ensitreffeillä?

Naiset paljastavat kokemuksiaan seksistä ensimmäisillä treffeillä. Kannattaako se?

Seksi ensitreffeillä on kiistanalainen aihe. Vaikka näin vuonna 2017 ei tulisi enää keskustella siitä, "saako" nainen harrastaa seksiä ensimmäisten treffien päätteeksi, asiassa voi olla monta muuta kohtaa, joita saattaa tulla miettineeksi. Onko se turvallista? Pilaako se todella mahdollisuuden parisuhteeseen?

Elite Daily -sivusto otti selvää kuuden, ensitreffeillä seksiä harrastaneen naisen ajatuksista tilanteeseen liittyen. 

Seksiä ensitreffeillä – tuloksena pitkä parisuhde

"Harrastin seksiä ensitreffeillä poikaystäväni kanssa, jonka kanssa olen nyt seurustellut kaksi vuotta. Jos siltä tuntuu, anna mennä! Jos ihmisillä on todellinen yhteys, seksi ei sitä heikennä, ja jos ihmiset vain haluavat pitää hauskaa, niin turha tuhlata aikaa. Varmista vain, että sinusta tuntuu, että tunnet hänet tarpeeksi hyvin, ettei sinusta tunnu pahalta aamulla, tai jos käykin ilmi, ettei hän tuntenut yhtä vahvasti välisestänne yhteydestä kuin sinä."
– Taylor, 24

Seksiä ensitreffeillä – tuloksena pitkä parisuhde ja katumus

"Viimeisin ihminen, jonka kanssa harrastin seksiä ensitreffeillä olikin poikaystäväni kolmen vuoden ajan... mutta kaduin sitä usein suhteemme alkukuukausina toivoen, että olisimme aloittaneet hitaammin. Minusta tuntui, ettei sen jälkeen ollut enää mitään kehitettävää. Minua ahdisti myös se, että ajattelin poikaystäväni pitävän minua helppona, vaikka hän selvästikin piti minusta tehdessään suhteesta virallista. Odotin kolmet tai neljät treffit ennen kuin harrastin seksiä miehen kanssa, jota nyt tapailen, ja minusta tuntui paljon paremmalta!"
– Lila, 24

Seksiä ensitreffeillä – hyvin kävi

"Harrastin seksiä poikaystäväni kanssa ensimmäisenä iltana, kun tapasimme, ja olemme seurustelleet neljän kuukauden ajan. Se ei aina onnistu, mutta se ehdottomasti voi onnistua. Jos hän on kuuma, ja sinä haluat, anna mennä."
– Kylie, 24

Kaikkea paitsi seksiä ensitreffeillä – vaan ei enää

"On ollut kourallinen kertoja, kun olen mennyt drinkeille miesten kanssa, tuonut heidät luokseni ja tehnyt kaikkea paitsi seksiä. Jotkut miehet ovat jopa jääneet yöksi. Olin aina todella hermostunut siitä, mitä nämä miehet ajattelivat minusta, mutta nuo "kaikkea paitsi" -treffit muuttuivat säännöllisesti oikeaksi tapailuksi. Minulla oli "kaikkea paitsi" -treffit nykyisen poikaystäväni kanssa, ja olemme seurustelleet vuosia. Jos pitäisi arvata, luulen että "kaikkea paitsi" -strategiani osoitti näille miehille, että ajattelin heidän olevan kuumia, mutta minulla oli silti tietyt arvot.

Harjoittaisinko "kaikkea paitsi" -strategiaani, jos olisin sinkku tänä päivänä? Ehdottomasti en. Olen lukenut niin paljon tarinoita siitä, kuinka naisia on raiskattu, hakattu tai pahempaa, kun he ovat tehneet jotain samankaltaista (kuin minä). En voi kuin ajatella, että asetin itseni vaaraan joka kerta, kun pyysin miestä tulemaan luokseni."
– Emily, 25

Kertakokeilu riitti

"Olen tehnyt niin vain kerran, eikä se todellakaan toiminut edukseni, sillä en nähnyt häntä enää toiste. Oli kuitenkin aika selvää hänen käytöksensä ja asenteensa perusteella, että se oli hänen suunnitelmansa alusta asti. En kuitenkaan kadu sitä – mies voitti myöhemmin Grammy-palkinnon!"
– Jane, 23

Vain jos yhteys on hyvä

"En näe mitään pahaa seksissä ensitreffeillä, vaikka yleensä odotan, kunnes tunnen henkilön vähän paremmin. Hyvin satunnaisesti tapaan jonkun, jonka kanssa kemia on niin hyvä, että päädymme harrastamaan seksiä jo ensimmäisillä treffeillä. Yleensä päädyn myös tapailemaan tätä henkilöä jonkun aikaa, koska yhteys on niin voimakas. Seksiä ei pitäisi pysäyttää mikään niin typerä kuin "kolmen treffin sääntö" – kunhan teet sen turvallisesti."
– Helena, 24

Lähde: Elite Daily

***

2:18

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja