50-vuotias mies huomasi, ettei kaupassa ollut enää vessapaperia – menetti malttinsa karuin seurauksin

6:46
Videolla kerrotaan, mitkä asiat koronaviruksessa eniten mietityttävät ihmisiä.

Mies alkoi käyttäytyä väkivaltaisesti, kun kävi ilmi, että kaupassa ei ollut vessapaperia. Tapauksesta kertoo muun muassa 7 News -sivusto.

Australiassa mies on saanut syytteen pahoinpitelystä kaupassa sattuneen vessapapeririidan jälkeen. 50-vuotiaan miehen kerrotaan pahoinpidelleen kahta henkilöä noin kymmenen aikaan torstaiaamuna eräässä ruokakaupassa Tamworthissa. Paikalle kutsuttiin poliisit, ja hän oli väkivaltainen myös heitä kohtaan.

Viranomaisten käsitys tilanteesta on se, että mies alkoi käyttäytyä aggressiivisesti, kun vessapaperi oli loppunut kaupasta. Hänen kerrotaan heittäneen nenäliinapaketteja naispuolista työntekijää kohti ja lähteneen tiehensä.

The Northern Daily Leader -sivusto kertoo, että vessapaperi on loppu monista kaupoista Tamworthissa. Moni australialainen on hamstrannut vessapaperia varastoon koronaviruspelon takia.

Kun naisasiakas lähestyi miestä, 50-vuotias tarttui häntä kurkusta ennen kuin toinen asiakas riensi hätiin. Kukaan ei loukkaantuntunut välikohtauksen takia.


Vastusti pidätystä

Poliisin mukaan mies poistui kaupasta ja osti tarvitsemansa supermarketista. Siellä poliisit tulivat jututtamaan häntä.

Miehen kerrotaan vastustaneen pidätystä. Ilmeisesti hän oli yrittänyt saada toisen virkailijoista niskalenkkiotteeseen. Toiselta poliisilta hän oli yrittänyt napata aseen.

Poliisi sai miehen kuriin etälamauttimella, ja hänet vietiin Tamworthin poliisiasemalle.

Mies sai syytteet pahoinpitelyistä sekä virkavallan vastustamisesta. Asiaa käsitellään tänään perjantaina oikeudessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja