5-vuotiaalta prinsessa Charlottelta koskettava äitienpäiväkortti prinsessa Dianalle: "Isällä on ikävä sinua"

9:15
The Crown -sarjan uusin kausi kohautti - ovatko nämä prinsessa Dianaan liittyvät käänteet faktaa vai fiktiota?

Prinssi William ja herttuatar Catherine paljastivat Instagramissa, että heidän lapsensa tekevät joka vuosi äitienpäiväkortit myös prinsessa Dianalle. 

Britanniassa vietettiin äitienpäivään eilen sunnuntaina. Myös brittihovi julkaisi sometileillään sen kunniaksi äitienpäivätoivotuksia. Kenties koskettavin oli kuitenkin prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen perheen Instagram-julkaisu, jossa herttuapari paljasti, että perheen kolme lasta prinssi George, prinsessa Charlotte ja prinssi Louis muistavat vuosittain äitienpäivänä myös edesmennyttä isoäitiään prinsessa Dianaa.

Diana menehtyi traagisesti auto-onnettomuudessa vuonna 1997. Prinssi William oli tuolloin vain 15-vuotias. Prinssi Georgen ja prinsessa Charlotten korttien perusteella perusteella prinsessa Dianan muisto on vahvasti läsnä perheessä.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

– Rakas isoäiti Diana, hyvää äitienpäivää. Rakastan sinua hyvin paljon ja ajattelen sinua koko ajan, rakkain terveisin George, kuului 7-vuotiaan prinssi Georgen kortin viesti.

– Rakas isoäiti Diana. Ajattelen sinua äitienpäivänä. Rakastan sinua hyvin paljon ja isä ikävöi sinua, 5-vuotiaan prinsessa Charlotten kortissa puolestaan luki.

Perheen kuopus, 2-vuotias prinssi Louis ei vielä kirjoittanut omaa viestiään, mutta oli askarrellut kortin ja allekirjoittanut sen.

– Tänä vuonna äitienpäivä on jälleen kerran erilainen. Monet meistä ovat erillään rakkaistaan, mutta odottavat, että tulevaisuudessa pääsisivät jälleen halaamaan äitejään, Cambridgen herttuapari kirjoitti julkaisun yhteydessä viitaten Britanniassa vallitseviin tiukkoihin koronarajoituksiin.

– Heille, jotka ovat kokeneet menetyksen kuolemantapauksen myötä, saattaa tämä päivä olla erityisen haastava. Vuosittain äitienpäivänä George, Charlotte ja Louis tekevät kortit isoäitinsä Dianan muistolle isänsä Williamin puolesta. Mitkä tahansa olosuhteet olivatkaan, ajatuksemme ovat teidän kanssanne äitienpäivänä.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Herttuaparin Instagram-tilillä nähtiin sunnuntaina myös kuva kakusta, jonka George, Charlotte ja Louis olivat tehneet ilmeisesti herttuatar Catherinelle. Julkaisun yhteydessä he onnittelivat myös Catherinen äitiä Carole Middletonia julkaisemalla otoksen vuosien takaa, jossa Catherine poseeraa lapsena äitinsä kanssa.

Etenkin prinsessa Charlotten viesti prinsessa Dianalle keräsi runsaasti liikuttuneita viestejä Instagramissa.

– Niin kaunis ele. Kun Charlotte kirjoitti isän ikävästä, aloin itkeä.

– Ihanaa, että pidätte muistoa elossa. Kiitos, kun jaoitte tämän.

– Niin koskettavaa! En olisi ajatellut, että itken kuninkaallisten äitienpäiväpostauksille. Kerrassaan kaunis ele!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja