Prinssi William heitti aikoinaan yllättävän arvion siitä, millainen isoäiti prinsessa Diana olisi ollut: "Todellinen painajainen"

9:28
Salaliittoteoriat prinsessa Dianan kuoleman ympärillä elävät yhä.

Prinssi Williamin mukaan prinsessa Diana olisi rakastanut lapsenlapsiaan äärimmäisen paljon, mutta ollut kuitenkin ollut myös jokseenkin haastava isoäitinä.

Prinssi Williamin äiti prinsessa Diana menehtyi vuonna 1997 Williamin ollessa 15-vuotias. Näin ollen Diana ei päässyt näkemään pojansa kasvamista aikuiseksi mieheksi sekä tapaamaan tämän vaimoa herttuatar Catherinea tai olemaan isoäiti parin kolmelle lapselle prinssi Georgelle, 7, prinsessa Charlottelle, 5, ja prinssi Louisille, 2. 

Vuonna 2017 William muisteli vilpittömällä tavalla äitiään dokumentissa Äitimme prinsessa Diana ja kertoi siinä, millaisella tavalla hän pitää yllä äitinsä muistoa lapsilleen, jotka eivät koskaan pääse häntä tapaamaan. 

William kertoi tuolloin, että hänen perheensä kotona on useita kuvia hänen edesmenneestä äidistään, sekä lisäksi William puhuu lapsilleen paljon äidistään. 

– Se on vaikeaa, sillä tietenkään Catherine ei tuntenut häntä, joten hän ei voi kertoa hänestä (lapsille) niin tarkkoja yksityiskohtia. Joten minä teen niin usein, kun nukutan lapsiani, niin puhun hänestä ja pyrin muistuttamaan heille, että heillä on kaksi isoäitiä heidän elämässään, joten on tärkeää, että he tietävät kuka hän oli ja että hän oli olemassa. 

Williamin arvio äidistään isoäitinä oli toisaalta varsin yllättävä, mutta myös hellyttävä. 

– Hän olisi ollut painajaismainen, todellinen painajainen, William naureskeli vitsaillen. 

– Hän olisi rakastanut lapsia äärimmäisyyksiin, mutta hän olisi ollut painajainen. Hän olisi mennyt ja tullut sekä luultavasti rynnännyt sisään kesken kylpemisen, aiheuttaen valtavan kohtauksen kuplineen kaikkineen, kylpyvettä kaikkialla, ja sitten poistunut paikalta. 

Diana menehtyi auto-onnettomuudessa Pariisissa elokuussa 1997. Hän oli kuollessaan 36-vuotias. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja