5 suklaista unelmaherkkua naiselle

Naistenpäivää juhlitaan 8.3. Parhaat juhlaherkut ovat tietysti suklaisia! Leivo lämmöllä ja rakkaudella suklaisia herkkuja itselle, ystäville, äidille ja isoäidille, tyttärelle – jokainen nainen on suklaaherkkunsa ansainnut.

1. Rocky Road kauracookies

Rocky Roadeista on lukemattomia erilaisia versioita. Niitä yhdistää jenkkityylinen makeus, jossa sekoittuvat suklaa, vaahtokarkit, pähkinät tai mantelit ja hedelmäpalat.

2. Naistenpäivän suklaa-kirsikkakakku

Naistenpäivän kunniaksi naiset hemmottelevat itseään ja ystäviään ihanalla suklaakakulla! Parhaimmassa tapauksessa miehet yllättävät naiset tällä suussa sulavalla herkulla.

3. Sacherkakku

Mehevä sacherkakku on kevään juhlapöydän kuningatar.

4. Kahden suklaan muffinit

Muffinit valmistetaan kätevästi sekoittamalla ainekset keskenään. Voita käyttää valkoista ja tummaa suklaata tai vain toista näistä suklaista. Saat muffineista maidottomia, jos käytät soijakermaa ja suklaat ovat laktoosittomia.

5. Vaahtokarkki-suklaamousseleivokset naistenpäiväksi

Voit käyttää vaahtokarkkien tilalla myös ranskalaisia pastilleja, jos pidät niistä enemmän. Mikäli et halua leivoksiin karkkia, käytä raikkaita marjoja, kuten karpaloita tai puolukoita tai vaikkapa kirsikoita tai hedelmäpaloja, esim. aprikoosipalat sopivat mainiosti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja