Mainos

41-vuotiaalla tanskalaisäidillä kunnianhimoinen seksikokeilu – haastaa muut mukaan!

Kolmen lapsen äiti etsii pareja, jotka haluaisivat ottaa mallia hänen ja hänen miehensä seksikokeilusta.

41-vuotias kolmen lapsen äiti Joan on päättänyt yhdessä miehensä kanssa harrastaa seksiä joka päivä joulukuun ensimmäisestä päivästä jouluaattoon asti. Nainen kertoo ideasta Joan B -blogissaan.

Koska yleensä joulukuu voi aiheuttaa paljon riitoja, ärsytystä ja verenpaineen nousua, tanskalaisnainen toivoo, että päivittäinen annos läheisyyttä liki kuukauden ajan tekisi joulukuusta vähemmän stressaavan.

– Joulu on kivaa ja mukavaa aikaa, mutta sen mukana tulee myös paljon epämiellyttävää ja epäterveellistä stressiä, Joan kirjoittaa.

Tämän vuoksi hän uskookin, että moni yrittää vain selviytyä joulun ajasta unohtamalla sekä omat että kumppaninsa tarpeet. Siksi nainen muistuttaa, että olemalla omatoiminen voi vaikuttaa asioihin. Hän korostaa, ettei kyse ole vain yhdynnästä ja orgasmeista, vaan myös suukoista ja hyväilystä.  

Bloggaaja uskoo, että orgasmin ja muun läheisyyden vapauttama oksitosiini-hormoni tekee joulukuusta yksinkertaisesti rennomman ja poistaa jännitystä. 

Hän aikoo myös raportoida kokemuksistaan blogissaan. Joan ei kuitenkaan halua tehdä kokeilua yksin, vaan haastaa muita rohkeita pareja testaamaan samaa.

Huomioitavaa on, ettei pariskunta suinkaan halua harrastaa seksiä muiden parien kanssa. Joan haluaisi vain olla yhteydessä pareihin, jotka päättävät kokeilla samaa. Hän toivoo erityisesti, että parit kertoisivat kokemuksistaan hänen blogissaan.

***

2:27


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.