4-vuotias pikkupoika halusi nukkua lemmikkikultakalansa kanssa – surullisen lopputuloksen voi arvata: "Hän kertoi, että halusi vain pitää siitä huolta"

1:05
Oletko harkinnut ottavasi koiran?

4-vuotias Everett rakasti kultakalaansa niin paljon, että halusi nukkua sen vieressä. Valitettavasti tuo yö jäi Nemo-kalan viimeiseksi.

Neljän vuoden vanha Everett järkyttyi syvästi, kun hän tajusi tappaneensa vahingossa lemmikkikultakalansa Nemon.

Everettin äiti Tori Hamlin kirjoitti surullisesta sattumuksesta Facebookiin. Tapauksesta uutisoi muun muassa Fox 10 -sivusto.

– Laitoimme Everettin nukkumaan. Kun olimme olohuoneessa katsomassa televisiota, kuulimme melua hänen huoneestaan. Kysyimme, mitä tapahtuu ja hän vastasi, että ääni tuli pöydän vetolaatikosta, Tori kirjoitti.

Varttia myöhemmin Tori meni käymään vessassa ja kurkisti samalla Everettin huoneeseen. Poika nukkui, mutta tuoli oli lipaston luona ja lemmikkikultakala Nemon akvaarion kansi pois paikoiltaan. Tori huikkasi asiasta miehelleen Coreylle, joka tuli myös katsomaan, mitä on tekeillä.

Sitten vanhemmat huomasivat, että Everett oli napannut lemmikkikalan akvaariosta ja piti sitä käsissään. Luonnollisesti Nemolle pojan hellyydenosoitus oli osoittautunut varsin kohtalokkaaksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nemon tilalle uusia kaloja

Vanhemmat herättivät pojan ja kertoivat, että hän oli vahingossa tappanut kultakalansa. Poika oli syvästi järkyttynyt, sillä hän ei ollut tajunnut, että kultakala ei voinut elää muualla kuin vedessä.

– Everettillä on ollut tuo kala melkein koko hänen elämänsä ajan. Nyt hän on järkyttynyt, koska hän tappoi sen. Hän kertoi, että halusi vain pitää siitä huolta, Tori kirjoittaa.

Viikon kuluttua ikävästä onnettomuudesta Tori ja Corey ostivat Everettille uuden akvaarion, jossa oli useampi kala. Nyt he selittivät pojalle, että kalojen tuli pysytellä akvaariossa, jotta ne pysyisivät hengissä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja