4. Oikea laulu

Derek ohjaa Broadway-tähti Veronican yhden illan konserttia, mutta harjoitukset takkuilevat. Veronica ei tunnu löytävän konserttinsa päänumeroksi oikeaa kappaletta. Tilannetta ei helpota paikan päälle saapuva, tähden holhoava äiti Cynthia, joka ei pidä siitä, että hänen tyttärensä rikkoo kiltin tytön imagonsa. Veronica on väsynyt ja purkaa turhautumistaan Derekiin. Pitäiskö hänen ottaa ohjaajan paikalle Tom?

Tom on pyytänyt Ivyn paikkaamaan erästä tanssijaa. Karen huomaa, että Ivy ja Veronica tuntevat toisensa eikä pidä naisten välisestä ystävyydestä. Karenilla on kuitenkin muuta mietittävää: Derek keksii pyytää Jimmylta ja Kylelta uutta kappaletta.

Jimmy säveltää kappaletta Karenin avustuksella ja Kyle tuntuu olonsa ulkopuoliseksi. Myöhemmin Karen näyttää Derekille Jimmyn kirjoittamaa biisiä. Derek tietää, ettei saa laululle Veronican managerin ja äidin hyväksyntää, joten hän torjuu lopulta Karenin ja Jimmyn ehdotuksen.

Julia ja Peter tuskailevat käsikirjoituksen kanssa. Peter on kutsumassa Juliaa kylään maaseutukotiinsa, mutta Eileenin puhelu keskeyttää heidät. Eileen ilmoittaa, että Bombshell saadaan Broadwaylle, mutta vain jos hän luovuttaa tuottajan tittelin ex-miehelleen Jerrylle.

Myöhemmin Julia tajuaa miksi hänellä on ollut vaikeuksia kirjoittaa showta. Hän samaistuu enemmän Marilynin elämän miehiin kuin itse laulajaan. Hän ja Peter päättävät kirjoittaa musikaalin Marilynin rakastettujen silmin.

Kyle on huolissaan, sillä Jimmy ei ole tullut kotiin. Hän ei vastaaa Karenin tekstiviesteihin, joten nainen lähtee etsimään miehiä. Hän löytää lopulta Jimmyn ja järkyttyy kuulleessan, että mies on käyttänyt huumeita turhauduttuaan Derekin torjunnasta. Karen kannustaa miestä yrittämään vielä. Yllätykseksi Jimmy suutelee Karenia.

Jimmy pyytää anteeksi Kyleltä, joka ei ole anteeksiantavalla tuulella. Jimmy on taas pilannut heidän mahdollisuutensa. Veronican konsertin takahuoneessa miehet kuitenkin kuulevat yllättäen kuinka Veronica kertoo lavalla aikovansa laulaa heidän sävelmänsä I Can't Let Go. Yleisö ihastuu kappaleeseen ja Ronnie pyytää säveltäjät lavalle ottamaan vastaan suuret suosionosoitukset.


Jaksossa kuultuja kappaleita:

I Can't Let Go (esittäjä Jennifer Hudson)

I Got Love (esittäjä Jennifer Hudson)

Lue myös:

    Uusimmat