Mainos

34-vuotias Abdullahi ei ollut nähnyt perhettään yli vuoteen – Etiopian lentoturma muutti odotetun jälleennäkemisen syväksi suruksi

2:00

Kenialainen Abdullahi Ibrahim Mohammed oli matkalla perheensä luo Nairobiin viime viikon sunnuntaina. Jäljellä oli viimeinen lento Etiopiasta Kenian pääkaupunkiin ennen pitkää odotettua jälleennäkemistä, kun Mohammedin matka päättyi. Hän oli yksi Ethiopian Airlinesin lento-onnettomuuden uhreista.

CNN:n mukaan 34-vuotias Mohammed työskenteli laboranttina Saudi-Arabiassa. Sunnuntaina hän oli lentämässä kotiinsa Keniaan vuosilomallaan. Mohammed oli ollut edellisen kerran Keniassa helmikuussa 2018 omia häitään varten.

Mohammedin vaimo oli odottamassa häntä sunnuntaina Nairobin lentokentällä. Kotona taas sukulaiset ja ystävät olivat kokoontumassa juhlistamaan Mohammedin paluuta.

Kun tieto onnettomuudesta tuli, ilo muuttui suruksi.

Mohammedin äiti Kaltuma Abdallah on ollut shokissa kuolinuutisen tultua. Hän enimmäkseen istuu kotinsa olohuoneen lattialla tuijottaen eteenpäin. Abdallahin mukaan pojan oli tarkoitus hankkia vanhemmilleen koti.

Perhe haluaa rakkaansa kotiin

Mohammedin kunniaksi vietettiin muistotilaisuutta alkuviikosta Keniassa. Tavallisesti vainaja olisi muistotilaisuudessa esillä, mutta nyt hän puuttuu joukosta.

Mohammedin vaimo oli matkaamassa muutama päivä turman jälkeen Etiopiaan, missä hän toivoo voivansa tunnistaa rakkaansa ruumiin ja tuoda sen takaisin Keniaan.

–  Ainoa tapa päästä eteenpäin on, että vain saamme nähdä hänet. Jos emme saa hänen ruumistaan takaisin, unohdamme, että hän on kuollut, ja ajattelemme, että hän vielä palaa.

157 henkilöä kuoli sunnuntaina, kun Ethiopian Airlinesin lento Etiopiasta Keniaan putosi pian nousun jälkeen. Menehtyneiden joukossa oli yli 30 eri maan kansalaisia.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja