Mainos

33-vuotiasta miestä etsittiin kaikkialta – olikin kuolleena ruumishuoneella

33-vuotias Jimmy makasi ruumishuoneella peräti puoli vuotta, eikä hänen perheensä tiennyt asiasta mitään. Poliisin tutkinnassa ilmeni virheitä.

Samaan aikaan kun Jimmy makasi ruumishuoneella Tukholmassa, pojan perhe etsi häntä kaikkialta. Poliisi ei kyennyt tunnistamaan Jimmyä, vaikka hänen etunimensä ja tähtimerkkinsä oli tatuoitu hänen kaulaansa. Asiasta kertoo Aftonbladet.

Jimmy katosi sisarensa asunnosta viime helmikuussa Bålstasta. Kun hänestä ei kuulunut hetkeen mitään, perhe alkoi huolestua. Pojasta tehtiin katoamisilmoitus poliisille, häntä etsittiin sosiaalisessa mediassa ja sanomalehdessä. Mikään ei tuottanut tulosta.

– Saimme paljon vinkkejä ja valokuvia eri puolilta maata ihmisiltä, jotka luulivat nähneensä Jimmyn, kertoo Jimmyn sisar.

Todellisuudessa Jimmy oli löydetty parkkihallista Tukholmassa muutama päivä katoamisensa jälkeen. Löydettäessä hänellä ei ollut minkäänlaista henkilöllisyystodistusta mukanaan. Ruumiinavaus osoitti, että hän oli kuollut sydänlihastulehdukseen, joten tapauksen tutkinta päättyi Tukholman poliisin rikososastossa.

– Teimme erilaisia tutkintatoimenpiteitä selvittääksemme hänen henkilöllisyytensä, kertoo poliisin tarkastaja Mats Kemi.

Aftonbladet kertoo, että poliisin vanhentuneet tietojärjestelmät ja muut tutkinnan virheet vaikuttivat siihen, että Jimmyn katoaminen jäi pitkäksi aikaa mysteeriksi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.