Mainos

Mitä tapahtui 20-vuotiaalle Ellylle? Reppureissaajan kuolema kuohuttaa Australiaa

20-vuotiaan Elly Warrenin kuolema on noussut otsikoihin Australiassa. Tapaukseen liittyy yksityiskohtia, jotka tekevät nuoren reppumatkailijan kuolemasta mysteerin. 

Sydney Morning Herald kirjoittaa, kuinka merta ja merieläimiä rakastava Elly Warren oli matkustanut Mosambikiin kiertelemään ja vapaaehtoistöihin. Warren ehti työskennellä kuusi viikkoa vapaaehtoisena merentutkimusryhmän mukana ja hänen haaveenaan oli aloittaa meribiologin opinnot kotiinsa palattuaan.

Sitten tapahtui jotain. Warrenin ruumis löytyi pienestä reppumatkailijoiden ja surffareiden suosimasta kaupungista viime keskiviikkona. Olosuhteet, joissa Warren kuoli, ovat kuitenkin hämärän peitossa. Suurlähetystöstä oli kerrottu vanhemmille, että heidän tyttärensä oli löydetty rannalta raiskattuna ja murhattuna.

Paikallispoliisin mukaan taas Warrenin ruumis oli löytynyt yleisestä pukuhuoneesta läheltä rantaa ja hän oli ollut täysin pukeissaan.

– Hänessä ei ollut naarmua tai ruhjettakaan eikä mikään viitannut siihen, että hänet olisi raiskattu, poliisin tiedottaja sanoi Fairfax Medialle.

Se tiedetään, että Warren ei palannut huoneeseensa paikallisessa hostellissa. Daily Mail Australian haastattelemien hostellin työntekijöiden mukaan Warren oli varannut huoneen kahdeksi yöksi, mutta hän ei nukkunut siellä kumpanakaan yönä. Häntä ei itseasiassa ollut näkynyt hostellissa sen jälkeen, kun hän oli jättänyt rinkan huoneeseensa.

Warrenin ruumiin löysi varhain aamulla paikallinen kalastaja. Hän myös kutsui poliisin paikalle.

Stuff-sivuston uutisen mukaan poliisilla ei edelleenkään ole ketään epäiltyä tapaukseen liittyen. Sen sijaan silminnäkijät olivat nähneet Warrenin menevän puku- ja wc-tiloja kohti noin puoli tuntia aiemmin, kun kalastajat olivat löytäneet ruumiin.

Warrenin perhe sai suruviestin myöhään saman päivän iltana.

– Se on kuin pahimmasta painajaisesta, kun saa tällaisen puhelun, Elly Warrenin sisko sanoo.

Warrenin ruumiinavaus ja kuolinsyyntutkinta tehdään Maputossa, Mosambikin pääkaupungissa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.