30 vuotta täyttänyt tubettaja Roni Bäck selvitti oitis, näyttääkö ikäiseltään: "Nappasin satunnaisen pullon"

Roni Bäckin parisuhde tuli aikoinaan julkisuuteen salamavauhtia 0:53
Katso videolta, miten salamavauhtia Roni ja Airi Bäckin seurustelu tuli aikoinaan julkisuuteen.

Tubettaja Roni Bäck täytti pyöreitä 23. lokakuuta. 

Tubettaja Roni Bäck  vietti 30-vuotissyntymäpäiväänsä 23. lokakuuta. Ensimmäinen asia, jonka hän uudella vuosikymmenellään teki, oli matka Alkoon. Hän halusi selvittää, näyttääkö ikäiseltään. 

– Nappasin satunnaisen pullon ja katsoin, kysytäänkö henkkareita vai ei. Empi (myyjä) todella pitkään. Varmaan 10 sekuntia, ja sitten pyysi näyttämään papereita. Kiitin häntä ja sanoin, että se oli iso juttu minulle. Hän oli ihan hämmentynyt, mitä oikein selitän, Bäck kertoi Huomenta Suomessa 28. lokakuuta. 

Bäck on tehnyt Youtube-videoita jo 12 vuotta, eli käytännössä koko aikuisikänsä ajan. Kaikki hänen kollegansa ja työntekijänsä ovat häntä nuorempia 20–25-vuotiaita. 

– Kyllähän siinä on vanha olo aina silloin tällöin. Kieltämättä haluaisin pitää lapsekkuudesta ja nuorekkuudesta kiinni. Kun on kavereiden lapsia kylässä, niin olen se tyyppi, joka on siellä leikkimässä ja innoissaan heidän kanssaan. Yritän vältellä sitä, että tulisin liian jäykkikseksi, kun se helposti tapahtuu. 

Bäck ja hänen puolisonsa, entinen sulkapalloilija Airi Bäck (ent. Mikkelä) saivat esikoisensa alkuvuodesta 2023. Youtube-videollaan Bäck kertoo, että hänen elämänsä suurin ja haastavin seikkailu on isyys. Bäckit ovat tehneet linjauksen, ettei heidän lapsensa tule näkymään julkisuudessa, ellei hän itse niin jossain kohtaa halua. Edes lapsen nimeä ei ole kerrottu julkisuuteen. 

– Eräs seuraaja tosin huomautti, että sanoinko lapsen nimen videolla. Mietimme Airin kanssa, että aika pitkään selvisimme paljastamatta. Mutta ei oltu sanottu. Haluan pitää kaiken niin pitkään salassa kuin pystyn. Mutta varmasti jossain kohtaa lipsahtaa, ja se on elämää, Bäck kertoi. 

Katso yllä olevalta videolta, miten salamavauhtia Roni ja Airi Bäckin seurustelu tuli aikoinaan julkisuuteen.

Alla olevalta videolta voit katsoa Roni Bäckin haastattelun kokonaisuudessaan.

Supersuosittu sometähti Roni Bäck 30 vuotta 9:07
Roni Bäck kertoo, onko hänellä ikäkriisiä.

Lue myös:

    Uusimmat