99-vuotias teräsmummo paljastaa pitkän iän salaisuuden: "Siten olen itse päässyt näin pitkälle."

Eläkeläinen Heikki liikkuu aktiivisesti vaivoista huolimatta – tämän takia liikunta olisi tärkeää erityisesti senioreille 8:57
KATSO MYÖS VIDEO: Seniorin kannattaa liikkua! Näin tekee eläkeläinen Heikki.

99-vuotias amerikkalaisrouva jakaa sosiaalisessa mediassa elämänohjeita nuoremmille.

99-vuotias nainen on noussut somesuosioon TikTok-videoilla, joilla hän kertoo elämänohjeita nuoremmille. Elokuun 25. päivä 100 vuotta täyttävä Mildred Kirschenbaum antoi haastattelun Fox News -sivustolle yhdessä tyttärensä Gaylen kanssa. 

Oikea asenne on pitkän iän salaisuus

Mildredille asenne on kaikki kaikessa. Tästä hän puhui toukokuun lopulla TikTokissa tyttärensä tilillä julkaistulla videolla.

Haluaisin puhua kanssanne asenteista, hän aloittaa.

Täytän 100 vuotta elokuussa. Minulla on ystäviä, jotka ovat 1520 vuotta minua nuorempia ja heidän asenteensa tulevat aiheuttamaan sen, että he eivät selviä näin vanhoiksi.

Mildredin mietteitä asenteen vaikutuksesta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mildred kertoo, että jotkut hänen tuttunsa valittavat saamastaan ruoasta tai siitä, että lapset eivät soita heille tarpeeksi usein. Mildredin mielestä näiden tyyppien pitäisi muuttaa suhtautumistaan asioihin.

Jos ruoka ei maistu, ota lisää jälkkäriä, hän kehottaa Fox Newsin haastattelussa.

Mitä tulee lasten puolelta tapahtuvaan yhteydenpitoon, Mildred toteaa seuraavaa: Jos kuulet lapsistasi vain kerran viikossa, se on ihan ok. Jos he soittavat sinulle kerran viikossa, tee samoin heille ja ole kiitollinen siitä, että he nauttivat elämästä. 

Kiinnitä huomiota elämän valoisiin puoliin. Uskon, että siten olen itse päässyt näin pitkälle.

Muilla videoilla Mildred on esimerkiksi jakanut reseptivinkkejä ja lisäksi käsitellyt sitä, miksi hän päätti asua yksin.

Mildred pitää bridgen ja canastan pelaamisesta. Ne auttavat pitämään mielen virkeänä ja niiden kautta tulee oltua tekemisissä muiden ihmisten kanssa.

Tytär päätti jakaa äitinsä viisautta muillekin

99-vuotias Mildred asuu yksin omasta halustaan. Hänen poikansa asuu Orlandossa Floridassa ja tyttärensä New Yorkissa.

Tytär Gayle, 60, rohkaisi äitiään jakamaan elämänviisauksiaan ja niin Mildred on nyt vuoden verran tehnyt Gaylen sometilien kautta.

Juhliessamme hänen 99-vuotissynttäreitään risteilyllä viime vuonna kuvasin yhden videon hänestä ja se sai paljon huomiota, kertoo Gayle.

Silloin päätin keskittyä tililläni häneen ja meidän suhteeseemme ja että tilillä annettaisiin vinkkejä pitkäikäisyydestä ja anteeksiannosta.

Videolla Mildred kertoi olevansa kiitollinen paristakin asiasta.

En voi uskoa, että olen 99 ja silti täysin järjissäni, hän kertoi katsojille tuolloin.

Olen todella onnekas siinä mielessä, että minulla on perhe, jonka jäsenten kanssa meillä uskoakseni on todella hyvät välit. 

Anteeksianto ja ihmissuhteet

Fox Newsin haastattelussa käy ilmi, että Mildredin suhde tyttäreensä ei aina ole ollut mitä parhaimmalla tolalla. Gayle kertoo, että asiat on sittemmin selvitetty.

Mildred puhuukin paljon videoilla anteeksiannosta 100-vuotissyntymäpäivänsä kynnyksellä. Eräällä videolla hän pyysi tytärtään antamaan anteeksi asioita, jotka ovat tapahtuneet ja hän yrittää antaa ne myös anteeksi itselleen.

Miksi kantaa ylimääräistä taakkaa, Mildred pohtii Fox Newsille.

Jos et ymmärrä teknologiaa, perehdy!

Eräällä toisella videolla Mildred jakaa näkemyksenä siitä, että aina kannattaa olla perillä teknologiasta, oli minkä ikäinen hyvänsä. Jos tietokoneen käyttö ei suju etkä tiedä, miten käyttää sitä, opettele. Mildredillä on tabletti, älypuhelin ja tietokone.

Tällä videolla Mildred puhuu tekniikasta. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Elämme tietokonemaailmassa. Joko pysyt kärryillä tai putoat kyydistä, hän toteaa.

Syntymäpäivillä tärkeintä on seura

Mildred aikoo juhlistaa syntymäpäiväänsä matkustamalla Orlandoon perheillalliselle. Hän aikoo tuolloin keskittyä ihmissuhteiden vaalimiseen.

Mildred tyttärensä Instagramissa. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aion ilmoittaa kaikille, etten halua mitään tavaraa lahjaksi.

Suurin lahja minulle on se, että he tulevat synttärijuhliini ja puhuvat keskenään. Niin minä ihan oikeasti ajattelen.

Katso myös video: Yhdeksänkymppinen isoäiti Joan ei näytä ikäiseltään!

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Uusimmat