3-vuotiaan sänky oli tyhjä, kun amerikkalaisäiti heräsi päiväunilta – oli karannut tuttuun paikkaan: "Minulla oli nälkä"

Amerikkalaisäiti koki kauhun hetkiä, kun toinen perheen 3-vuotiaista kaksosista lähti livohkaan.

Yhdysvaltojen Wisconsinissa asuva Marissa Phiffer, 23, jakoi TikTokissa kokemuksensa päiväunista, jotka menivät aivan pieleen. Phifferillä on 3-vuotiaat kaksoset, Aiden ja Aleyia, joista toinen katosi päiväunien aikana.

– Nukuin lattialla heidän pinnasänkyjensä vieressä, Phiffer, 23, kertoo Today-sivuston haastattelussa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Kun äiti heräsi, Aiden oli kateissa.

– Hän ei ollut kotona. Hän ei ollut kellarissa. Hän ei ollut etupihalla eikä takapihalla, Phiffer muisteli tapausta viraaliksi levinneellä TikTok-videollaan, jota on katsottu jo liki kolme miljoonaa kertaa.

Today-sivuston mukaan äiti oli varma siitä, että löytäisi lapsensa viimeistään naapurinsa pihalta, mutta poika ei ollut sielläkään. Phifferilla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin soittaa hätänumeroon.

"Minulla oli nälkä"

Poliisit saapuivat pian ja äidin helpotukseksi he näyttivät tälle kuvaa Aidenista. Sängystään kivunnut ja kotoa lähtenyt poika oli täysin turvassa läheisessä McDonald's-pikaruokaravintolassa. Phifferin mukaan tuntematon henkilö oli hälyttänyt viranomaiset nähtyään yksinään vaeltelevan lapsen. 

Ravintola on vain 600 metrin päässä perheen kodista, jonne äiti riensi toisen lapsensa kanssa.

Aidenin tervehtiessä äitiään tämä oli liian helpottunut ollakseen vihainen. Kun äiti kysyi pojalta, miksi hän oli lähtenyt kotoa, tämä vastasi: "Minulla oli nälkä."

Äiti kertoo olleensa aikeissa ostaa lapselleen aterian, mutta oli liian nolostunut.

– Halusin vain pois sieltä.

Phifferin mukaan Aiden on suuri Mäkkäri-fani ja herää syvästäkin unesta autossa äidin suunnatessa autokaistalle. 

Phiffer on sittemmin päivittänyt lapsiturvaansa kotonaan, jottei vastaavaa pääse enää tapahtumaan.

– En ole koskaan elämässäni ollut noin peloissani, äiti kertoo videollaan.

Katso myös: Lasten lisäksi myös lemmikit saattavat aiheuttaa sydämentykytyksiä – tämä koira karkasi kotoa melko erikoiseen tyyliin

Koiran erikoinen tapa paeta kotoa tallentui valvontakameralle 0:15
Pariskunta ihmetteli, kuinka heidän koiransa oli päässyt lukitun kodin etupihalle jolkottelemaan, mutta yllättävä vastaus löytyi valvontakameran nauhalta.

Lue myös:

    Uusimmat