Kiinalaisäiti päätyi hurjaan ratkaisuun pelastaakseen vauvansa tulipalosta

Kiinalaisäiti tekee kauhistuttavan ratkaisun pelastaakseen lapsensa tulipalosta 0:34
Kiinalaisäiti teki kauhistuttavan ratkaisun pelastaakseen vauvansa tulipalosta

Kauhistuttava video näyttää hetken, kun kiinalaisäiti joutuu pudottamaan vastasyntyneen vauvansa alas neljännestä kerroksesta pelastaakseen hänet tulipalosta.

Heinäkuun viidentenä päivänä syttyi tulipalo asuinrakennuksessa Wenzhoussa Zhejiangin maakunnassa Kiinassa.

Kerrostalon neljännessä kerroksessa roihunnut tulipalo sai kiinalaisäidin päätymään äärimmäiseen tekoon, jotta hänen lapsensa pelastuisi. Tapauksesta uutisoi muun muassa Mirror.

Vauva selvisi vammoitta

Koska asunnosta ei savun vuoksi ollut ulospääsyä ulko-oven kautta, päätti äiti pelastaa lapsensa ikkunan kautta.

Ennen lapsen heittämistä äiti viskasi alhaalla oleville ihmisille lakanoita, jotta he voisivat niiden avulla ottaa kopin vauvasta.

Yllä olevalla videolla äidin nähdään roikottavan vauvaa ikkunasta, ennen kuin hän pudottaa lapsen alas useiden metrien päähän leveälle lakanalle.

Lakanoista laskuvarjon tehneet ihmiset saivat vauvan onnistuneesti kiinni.

Lapsi toimitettiin tarkastettavaksi sairaalaan, jossa selvisi, että vauva oli selvinnyt pudotuksesta täysin vammoitta. Mediatietojen mukaan palomiehet pelastivat myös äidin, joka vietiin niin ikään sairaalaan. 

Myös South China Morning Post uutisoi tapahtumasta. Lehden mukaan äidin naapurissa kauhisteltiin ratkaisua pudottaa vauva ikkunasta, mutta äidille herui myös ymmärrystä.

Myös sosiaalisen median kommenteissa pohdittiin, että palomiehet olisivat varmasti ehtineet pelastaa molemmat, äidin ja vauvan. Valtaosa kiinalaislehden somekommenteista osoitti kuitenkin äidille sympatiaa.

Lähteet: KameraOne, Mirror, South China Morning Post

 

Lue myös:

    Uusimmat