Mainos

3-vuotiaan pikkutytön suurin toive oli tavata roskakuski - kohtaaminen sulattaa sydämiä ympäri maailmaa

Kolmevuotiaan Brooklynin ja paikallisen roskakuskin kohtaaminen on sulattanut sydämiä ympäri maailmaa. 

Illinoisissa Yhdysvalloissa asuva Brooklyn Andracke on vahtinut vuoden jokaisena torstaina ikkunassa nähdäkseen sankarinsa ajavan ohi isolla valkoisella roska-autollaan, sillä joka kerran auton kuljettaja Delvar Dopson tuuttaa auton torvea ja vilkuttaa fanilleen. Asiasta kertoo muun muassa yhdysvaltalainen Daily News verkkosivuillaan.

Aiemmin tässä kuussa Brooklyn odotteli malttamattomana omia 3-vuotissynttäreitään, sillä hänellä oli mielessään eräs aivan erityinen toive. Hän halusi tarjota synttärikakkuaan suurelle sankarilleen.

Kun Dopson sitten ajoi talon ohi, Brooklyn ja hänen äitinsä vilkuttivat miehelle ja viittoivat hänet pysähtymään. Miehen päästyä ulos autosta, Brooklyn pyrähti paikalle kakkupala mukanaan ja ojensi valmiiksi pakatun kuppikakun hiljaisena Dopsonille.

–   Hän (kuski) oli aivan sanaton ja liikuttunut, Traci-äiti kertoo kaupungin Facebook-sivuille julkaisemassaan viestissä.

– Kerroin kuljettajalle, miten tärkeä ihminen hän on meille ja kuinka paljon me arvostamme, että hän huomio meidät ja vilkuttaa meille aina ohiajaessaan. Halusin osoittaa, miten suuren ilon hän meille tuo.

Dopson oli kertonut, että myös hän tulee aina hyvällä tuulelle, kun pikku-Brooklyn vilkuttaa hänelle.

Tapaamisen jälkeen äiti ja tytär ajoivat tavalliseen tapaan päiväkotiin.

– Ihmettelin, kun tyttö oli takapenkillä niin hiljainen. Kysyin, että onko kaikki hyvin, johon hän vastasi: "Äiti, olen vain niin onnellinen".

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.