26-vuotiaalla suosikkiräppärillä on talli täynnä superautoja, mutta ei ajokorttia

1:50
Sadat superautot valtasivat Yokohaman kadut japanilaisten Lamborghini-harrastajien miitissä.

Vaatinee melkoisen määrän itsehillintää käyttää satoja tuhansia, jopa miljoonia dollareita, superautokokoelmaan ilman, että saa ajaa niistä yhdelläkään.

Yhdysvaltalainen rap-artisti Belcalis Marlenis Almánzar eli tutummin Cardi B nousi tänä vuonna Time-lehden vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle. Suositulla artistilla on Instagramissa lähes 40 miljoonaa seuraajaa, Twitterissäkin viitisen miljoonaa.

Almánzar on nopeiden ja näyttävien autojen ystävä – siitäkin huolimatta, ettei hän saa niillä ajaa. 26-vuotiaalla naisella ei nimittäin ole ajokorttia.

Autoharrastus ei toisaalta tarkoita, että autoilla olisi pakko ajaa. Monet keräilijät ulkoiluttavat silmäteriään ainoastaan lavetilla, mikä on kieltämättä sääli. Upeatkin autot on kuitenkin tarkoitettu ajettaviksi.

Miljoonia dollareita vasta muutamia vuosia kestäneellä urallaan tienannut artisti on ehtinyt hankkia talliinsa todella vaikuttavia ajoneuvoja.

Hän sai lokakuussa mieheltään, räppäri Offsetiltä, lahjaksi tänä vuonna esitellyn Lamborghini Urus -supermaasturin, joka löysi paikkansa sähkönsinisen Aventadorin vierestä. Monet epäilivät, että yli 500 000 dollarin Aventador olisi "vain" liisattu, joten artisti hiljensi epäilijät julkaisemalla auton ostotodistuksen sosiaalisessa mediassa.

Alla pariskunta poseeraa omien Lamborghini Aventadoriensa edessä.

Lamborghinien lisäksi nainen on mieltynyt myös toisenlaisiin luksusautoihin. Hänen G-sarjan Mercedes-Benzinsä sekä Bentley Bentaygansa ovat kummatkin oransseja. Miehelleen hän osti taannoin valkoisen Rolls-Royce Wraithin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja