250 ihmisen lentomatkasta tuli hyytävä painajainen: Matkustajat värjöttelivät 14 tuntia koneessa 30 asteen pakkasessa

Lähtö viivästyi – matkustajat odottivat 14 tuntia lentokoneessa 0:41
Matkustajat värjöttelivät tunteja koneessa pakkasen paukkuessa

United Airlinesin matkustajalentokone joutui tekemään hätälaskun Kanadan Newfoundlandiin kesken matkan. 250 koneessa ollutta henkilöä joutuivat odottamaan 14 tuntia yli 30 asteen pakkasessa.

Asiasta kirjoittavat useat yhdysvaltalaismediat, kuten muun muassa CNN ja NBC.

Tapahtumaketju alkoi, kun New Jerseystä Hong Kongiin matkalla ollut kone joutui laskeutumaan Goose Bayn lentokentälle matkustajan sairaskohtauksen vuoksi iltayhdeksältä paikallista aikaa. Sairaskohtauksen saanut matkustaja vietiin sairaalaan, ja koneen piti jatkaa matkaansa.

Kylmyys aiheutti kuitenkin kauhean matkustuskokemuksen noin 250 ihmiselle. United Airlinesin henkilökunta ei saanut koneen hätäuloskäyntejä suljettua ulkona paukkuneen yli 30 asteen pakkasen vuoksi.

Matkustajat joutuivat odottamaan tilanteet ratkeamista koneen sisällä, sillä Goose Bayn lentokentällä ei ollut yöaikaan henkilökuntaa. Yksi koneen matkustajista kertoi sosiaalisessa mediassa, että 10 tunnin odottelun jälkeen koneen ruokavarannot alkoivat huveta.

Sunnuntaiaamun valjetessa viranomaiset toivat matkustajien oloon helpotusta. Heidät päästettiin jaloittelemaan Goose Bayn lentoasemalle, minkä lisäksi lentokentän henkilökunta toi heille donitseja ja kahvia.

Yhtiö pahoitteli 

14 tunnin odottelun jälkeen United Airlinesin varakone laskeutui Goose Bayhin ja matkustajat pääsivät jatkamaan reissuaan.

– On miltei 24 tuntia siitä, kun lähdimme Newarkista, joten olemme rauhattomia ja turhautuneita. Olen valmis lähtemään ja lopettamaan tämän kokemuksen, sanoi matkustaja Steven Lau CNN:lle.

– Minulle tämä kokemus ei ole ollut liian hirveä, mutta koneessa on useita pieniä lapsia ja ikääntyneitä matkustajia, jotka ovat olleet kovilla, Lau sanoi NBC:lle.

United Airlines pahoitteli tapahtunutta ja vakuutti tehneensä kaikkensa matkustajien tilanteen helpottamiseksi. 

Lue myös:

    Uusimmat