Nainen yritti avata lentokoneen hätäuloskäyntiä kesken lennon – muut matkustajat taltuttivat hänet

8:24
Vaikuttaako turvallisuus matkakohteen valintaan?

Naismatkustaja yritti avata lentokoneen hätäuloskäynnin Delta-yhtiön maanantaisella lennolla Indianapoliksesta Detroitiin. Muut matkustajat estivät hänen yrityksensä, kertoo muun muassa Fox News -sivusto

Yhdysvaltalaisen Detroit Metropolitan -lentokentän viranomaiset kertovat, että eräs naismatkustaja yritti avata lentokoneen hätäuloskäynnin Delta-yhtiön lennolla maanantai-iltana.

Välikohtaus sattui pian sen jälkeen, kun kone oli lähtenyt Indianapoliksen kansainväliseltä lentokentältä kohti Detroitia. Muut matkustajat joutuivat pitämään naista aloillaan, kunnes lento laskeutui Detroitin kentälle varttia vaille seitsemän aikaan illalla.

– Tällä hetkellä näyttää siltä, että hänellä ei ollut rikollisia aikomuksia, vaan hänellä saattoi olla terveyteen liittyviä ongelmia. Tämä on kuitenkin vasta alustava tieto, kertoo Erica Donerson Waynen piirikunnan ilmailuviranomaisten edustaja tiedotteessaan.

Tapausta tutkitaan

Kyseisen Deltan lennon operoi Republic Airline -yhtiö.

– Olemme tietoisia lennolla 5972 maanantaina sattuneesta selkkauksesta, kertoi yhtiön edustaja Jon Austin Detroit Free Press -sivustolle tiistaina.

– Voimme vahvistaa, että lento laskeutui ongelmitta ja edellä aikataulustaan, mutta emme pysty kommentoimaan tätä tapausta, koska tutkinta on kesken. Pyydämme anteeksi kaikilta matkustajilta, joihin yhteenotto vaikutti.

Donersonin mukaan myös Yhdysvaltain liittovaltion poliisi FBI tutki tapausta. Organisaatio kertoi tiistaina, että matkustajaa vastaan ei nosteta syytettä liittovaltion tasolla.

Myös viime syksynä eräs matkustaja aiheutti sekasortoa Intian sisäisellä GoAirin lennolla Delhistä Patnaan, kun hän yritti avata koneen takaovea kesken lennon. Mies kertoi luulleensa uloskäyntiä vessan oveksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja